Kesätyöntekijä

Tarjoamme vuosittain monipuolisia kesätyöpaikkoja erilaisille osaajille. Oletko innokas ja motivoitunut työskentelemään organisaatiossa, joka tuottaa asiantuntijapalveluita maatilojen ja maaseutuyritysten tuotantoon, talouteen ja johtamiseen? 

Kesätyö on erinomainen tapa aloittaa ura ProAgriassa ja kasvaa kanssamme. Palkkaamme kesätyöntekijöitä toimimaan erilaisiin asiantuntijatehtäviin työntekijöidemme kesälomien aikana.

Työntekijämme – mukaan lukien kesätyöntekijät - ovat menestyksemme avain. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä työssä, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää opintojen aikana oppimiasi taitoja. Haluamme, että saat kaiken irti kesätyöstäsi ProAgriassa, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle tarvitsemasi tuen. Meillä pääset kehittämään itseäsi ja kasvamaan ammatillisesti turvallisessa ympäristössä.

Kesätyöpaikkojen haut päättyvät tammikuun lopussa. Liitä hakemukseen mukaan hakemuskirje ja CV. Työn aloitus- ja päättymispäivä sovitaan yhdessä.​​​​​​

Lisätietoja kesätyöstä ProAgria Etelä-Suomella antaa kehityspäällikkö Marja Suutarla, puh. 040 721 0598, marja.suutarla@proagria.fi

Tsemppiä kesätyön hakuun!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: kesätyö

Etsimämme henkilö

  • on aidosti kiinnostunut maatalous- ja maaseutuyrittäjyydestä
  • innostuu uuden oppimisesta
  • taitaa näppärästi digin ja somen
  • työskentelee oma-aloitteisesti ja joustaa tarpeen tullen

#onnistummeyhdessä #proagria #kesätyö2022 #vkd2022

ProAgria Etelä-Suomi

ProAgria Etelä-Suomi tarjoaa asiantuntijapalveluja eteläsuomalaisten maatilojen ja maaseutuyritysten kilpailukyvyn ja kannattavuuden parantamiseen. Asiakkaiden kumppanina työskentelee noin 120 osaajan verkosto.

ProAgria on maatila- ja maaseutuyrittäjiä koko Suomessa palveleva asiantuntijaorganisaatio ja lisäarvoa luova kumppani. Meitä on 650 Suomen parasta alan asiantuntijaa ja tähtäämme siihen, että asiakkaanamme saat parhaan asiakaskokemuksen liiketoimintasi kehittämiseen. Yrityskokonaisuus ja laadukkaat palvelut tuotantoon, talouteen ja johtamiseen moniosaajatiimiemme kautta saat vain meiltä. Meille tärkeää on mahdollistaa maailman puhtain ja elinvoimaisin maaseutu myös tulevaisuudessa. Sen eteen teemme töitä joka päivä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Puhelin: 020 747 3000
Sijainti: Vanajantie 10 B
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!