Kesätyöntekijä

Tule meille kesäharjoittelijaksi kasvituotannon tai maidontuotannon tehtäviin!

Kesäduuni meillä on ollut monelle ponnahduslauta tulevaan uraan – se voi olla sitä sinullekin. Pääset viemään opinnoissa oppimaasi käytäntöön ja oppimaan uutta. Teemme töitä asiakkaidemme, sidosryhmien ja eri hankkeiden parissa. Työkavereiksi saat monipuolisen ja asiantuntevan osaajajoukkomme.

Me ProAgria Oulussa haluamme tarjota opiskelijoille mahdollisuuden edistää opintojaan, kehittää omaa ammattitaitoaan sekä saada työkokemusta opinnoissa hankittujen teoriaopintojen tueksi. Meillä harjoittelija tutustuu yhdessä asiantuntijoiden kanssa erilaisiin asiantuntijatehtäviin ja tekee avustavia asiantuntijan töitä. Näitä töitä ovat esimerkiksi kasvukauden aikainen asiantuntijatyö, kasvinsuojeluruiskujen testauksen avustus, kasvin ravinteiden mittaus, koelypsypalvelu sekä yleinen asiantuntijatyöhön tutustuminen.

Harjoittelu alkaa 2.5.2021 tai sopimuksen mukaan ja loppuu 12.8.2021, välissä 2 vk palkaton jakso heinäkuussa.

Kesäharjoittelusta voit kysellä kasvintuotannon palvelupäälliköltä Juha Sohlolta, puh.0400 585 506 sekä kotieläintuotannon palvelupäälliköltä Virva Hallivuorelta, puh. 0400 953 623

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: kesätyö

Etsimämme henkilö

  • on aidosti kiinnostunut maatalous- ja maaseutuyrittäjyydestä
  • innostuu uuden oppimisesta
  • taitaa näppärästi digin ja somen
  • työskentelee oma-aloitteisesti ja joustaa tarpeen tullen

#onnistummeyhdessä #proagria #kesätyö2022 #vkd2022

ProAgria Oulu ry

Olemme maatila- ja maaseutuyrittäjiä koko Suomessa palveleva asiantuntijaorganisaatio ja lisäarvoa luova kumppani. Meitä on 650 Suomen parasta alan asiantuntijaa ja tähtäämme siihen, että asiakkaanamme saat parhaan asiakaskokemuksen liiketoimintasi kehittämiseen. Yrityskokonaisuus ja laadukkaat palvelut tuotantoon, talouteen ja johtamiseen moniosaajatiimiemme kautta saat vain meiltä. Meille tärkeää on mahdollistaa maailman puhtain ja elinvoimaisin maaseutu myös tulevaisuudessa. Sen eteen teemme töitä joka päivä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Puhelin: 08 316 8611
Sijainti: Kauppurienkatu 23
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!