Kesätyöntekijä

Tule meille kesäksi! Kesäduuni meillä on ollut monelle ponnahduslauta tulevaan uraan – se voi olla sitä sinullekin. Pääset viemään opinnoissa oppimaasi käytäntöön ja oppimaan uutta. Teemme töitä asiakkaidemme, kuten ProAgria keskusten, ja sidosryhmien kanssa. Työkavereiksi saat monipuolisen ja asiantuntevan osaajajoukkomme.

Aiempina vuosina kesätyöntekijämme ovat työskennelleet esimerkiksi erilaisissa tapahtumissa, näkyneet somessa, avustaneet kasvutilannekatsaustietojen keräämisessä ja täydentäneet valtakunnallista asiakaspalveluamme. Kesätyöntekijämme on myös toiminut valtakunnallisen kesätyöntekijäverkoston vastuuhenkilönä. Töitä voi olla myös kotimaisten ja kansainvälisten hankkeidemme parissa. Kuulemme erityisen mielellämme, mitä juuri sinä haluaisit oppia kesän aikana. Liitä hakemukseesi mukaan hakemuskirje ja CV.

Työn aloitus- ja päättymispäivä sovitaan yhdessä.​​​​​​ 

Lisätietoja kesätöistä Keskusten Liitossa antaa henkilöstöpäällikkö Danuta Jaakkola, puh. 043 825 0104, danuta.jaakkola@proagria.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: kesätyö

Etsimämme henkilö

  • on aidosti kiinnostunut maatalous- ja maaseutuyrittäjyydestä
  • innostuu uuden oppimisesta
  • taitaa näppärästi digin ja somen
  • työskentelee oma-aloitteisesti ja joustaa tarpeen tullen

#onnistummeyhdessä #proagria #kesätyö2022 #vkd2022

ProAgria Keskusten Liitto

Olemme maatila- ja maaseutuyrittäjiä koko Suomessa palveleva asiantuntijaorganisaatio ja lisäarvoa luova kumppani. Meitä on 650 Suomen parasta alan asiantuntijaa ja tähtäämme siihen, että asiakkaanamme saat parhaan asiakaskokemuksen liiketoimintasi kehittämiseen. Yrityskokonaisuus ja laadukkaat palvelut tuotantoon, talouteen ja johtamiseen moniosaajatiimiemme kautta saat vain meiltä. Meille tärkeää on mahdollistaa maailman puhtain ja elinvoimaisin maaseutu myös tulevaisuudessa. Sen eteen teemme töitä joka päivä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Puhelin: 0438250104
Sähköposti: rekry@proagria.fi
Sijainti: Urheilutie 6D
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!