Kesätyöntekijöitä 2023 Iin myymälään

Kärkkäinen Oy, Sorosentie 2, 91100 Ii
Hae tähän työpaikkaan

 

Etsimme joukkoomme iloisia ASIAKASPALVELIJOITA KESÄKSI 2023 Iin myymälään!

 

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu sujuva ja ystävällinen asiakaspalvelu. Myymälän eri osastoilla vastaat myös tuotteiden esillepanosta sekä osaston siisteydestä ja järjestyksestä. Huolehdit osaltasi siitä, että asioiminen meillä on helppoa ja palvelukokemus miellyttävä!

Työtehtäviä on tarjolla kassalla, myymälän eri osastoilla sekä puutarhamyymälässämme.

 

ODOTAMME SINULTA:

 • olet käytettävissä koko kesälomakauden ajan
 • iloista, reipasta ja positiivista asennetta työntekoon
 • joustavuutta
 • kykyä työskennellä ripeästi ja tarkasti

 

TARJOAMME SINULLE:

 • mukavan työn ja työyhteisön
 • vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä
 • perehdytksen tehtävään, aiempi kokemus ei ole välttämätön

 

Työ on 2-vuorotyötä myymälän aukioloaikojen mukaisesti ja työ alkaa sopimuksen mukaan!

Palkkaus kaupan työehtosopimuksen mukaan. Valintoja suoritetaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian!

Lisätietoja antaa Iin myymälän myymäläpäällikkö Jaakko Korkiakoski sähköpostilla jaakko.korkiakoski@karkkainen.com tai puhelimitse 010 430 3388.


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: kesätyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Joustavuus
 • Yhteistyökyky
 • Iloinen asenne

Arvostamme kaupan alan työkokemusta, mutta meille tärkeintä on hyvä asenne työtä ja työkavereita kohtaan! Mikäli työntekijältä löytyy hyvä asenne ja ahkeruutta, myös ammattitaito ja osaaminen kehittyvät nopeasti.

Tarjoamme

 • Mukavan ja monipuolisen työn kasvavassa ja kehittyvässä perheyrityksessä.
 • Hyvän työyhteisön ja mukavat työkaverit.
 • Hyvät henkilökuntaedut.

Kärkkäinen Oy

Kärkkäinen Oy on kotimainen perheyritys Pohjois-Pohjanmaalta.

Kärkkäinen Oy -konsernin liikevaihto oli  31.1.2022 päättyneellä tilikaudella 320 miljoonaa euroa.

Valtavasta valikoimastaan sekä edullisista hinnoistaan tutuksi tulleeseen Kärkkäisen tavarataloketjuun kuuluu viisi suurta myymälää Ylivieskassa, Lahdessa, Oulussa, Iissä ja Jyväskylässä. Tämän lisäksi Kärkkäisellä voi asioida myös verkkokaupassa osoitteessa www.karkkainen.com. Kärkkäisen yli 200 000 tuotteen valikoimasta löydät aina kuumimmat uutuudet sekä tunnetuimmat tuotemerkit.

Kärkkäisen toistaiseksi suurin toimipiste avattiin Lahteen vuonna 2009. Ensimmäinen myymälä sai alkunsa jo vuonna 1988 myymäläauton muodossa Pohjois-Pohjanmaalla. Menestyksen myötä ensimmäinen kivijalkamyymälä nousi Ylivieskaan vuonna 1991. Toiminta laajentui myöhemmin Ouluun vuonna 1999 ja edelleen Iihin vuonna 2007 ja vuonna 2017  Jyväskylään. Konserniin kuuluvat myös konemyymälät, autohuoltamot, polttoainepisteet, ravintola Lounas Majakka ja FreshBurger -ravintolat sekä maahantuontia harjoittava Suomi Trading Oy. Verkkokauppa on aloittanut toimintansa vuonna 2007.

Nelostien varteen Iihin nousi joulukuussa 2007 ainutlaatuinen palvelukokonaisuus, nykyajan kauppa-asema. Iin Kärkkäisen tavaratalosta löytyy laajasti kaikkea mitä matkaasi ja elämääsi tarvitset. Yli 10.000 m² kokonaisuus sisältää Kärkkäisen tavaratalon palvelujen lisäksi myös ravintolatarjontaa ja erikoisliikkeitä.

Logo

Kesätyöntekijöitä 2023 Iin myymälään

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!