Kesätyöntekijöitä 2024 Jyväskylän myymälään

Kärkkäinen Oy
Sammontie 1, 40270 Jyväskylä
kesätyö
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Haemme asiakaspalvelutehtäviin kesätyöntekijöitä Jyväskylän myymälään!

 

Tarjolla on erilaisia työtehtäviä myymälämme eri osastoilla, kassatyössä, puutarhamyymälässä, verkkokauppa- ja varastotehtävissä sekä Kirrin Konemyymälässä.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu sujuva ja ystävällinen asiakaspalvelu. Myymälän eri osastoilla vastaat myös tuotteiden esillepanosta sekä osaston siisteydestä, järjestyksestä ja kauppakunnosta. Huolehdit osaltasi siitä, että asioiminen meillä on helppoa ja palvelukokemus miellyttävä! Aiempi kokemus kaupan työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. 

 

ODOTAMME SINULTA

  • innostunutta asennetta toimia myymälä- ja asiakaspalvelutyössä
  • iloista ja reipasta asennetta työntekoon
  • rehellisyyttä ja luotettavuutta
  • tarkkaa ja oma-aloitteista asennetta sekä halua oppia uusia asioita
  • yhteistyökykyä ja hyvää työkaveruutta
  • mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa koko kesälomakauden ajan (toukokuun alusta syyskuun loppuun)

 

TARJOAMME SINULLE

  • mukavan työn ja työkaverit
  • vaihtelevia työtehtäviä
  • hyvät henkilökuntaedut
  • mahdollisuuden toimia tarvittaessa myös syksyllä osa-aikaisissa työtehtävissä

 

Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä myymälän aukioloaikojen puitteissa. Palkkaus kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Suoritamme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen ja CV:n mahdollisimman pian!

Lisäksi voit jättää meille lyhyen videoesittelyn itsestäsi hakemuksen yhteydessä, arvostamme sitä suuresti!

Lisätietoja antaa myymäläpäällikkö Kimmo Litendahl sähköpostilla kimmo.litendahl@karkkainen.com.

Etsimämme henkilö

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kaupan alalta. Meille tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne työtä ja työkavereita kohtaan! Kun työntekijällä on hyvä asenne ja ahkeruutta, myös ammattitaito ja osaaminen kehittyvät nopeasti.

Kärkkäinen Oy

Kärkkäinen Oy on Juha ja Leena Kärkkäisen omistama yksityinen perheyhtiö, joka tunnetaan edullisista hinnoista, ylivoimaisesta valikoimasta ja hyvästä asiakaspalvelusta. Yrityksen toiminta sai alkunsa torikaupasta vuonna 1988 Juha Kärkkäisen halusta myydä hyötytavaraa tavallisille suomalaisille muita edullisemmin - 30 vuotta myöhemmin Kärkkäinen Oy on yksi Suomen suurimmista kaupan alan perheyrityksistä.

Kärkkäinen Oy on kotimainen, innovatiivinen ja nopeasti kasvava perheyritys, joka palvelee kuluttaja-asiakkaita Suomen suurimpiin lukeutuvissa tavarataloissa ja valikoimaltaan Suomen suurimmassa verkkokaupassa. Yhtiön tärkeimpiä arvoja on sen kotimaisuus – se, että yrityksen toiminta ja työpaikat ovat kotimaassa. Yritys maksaa veronsa Suomeen ja työllistää kotimaassaan noin 800 asiakaspalvelun ammattilaista. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ylivieskassa. Kärkkäisellä on viisi tavarataloa, jotka sijaitsevat Lahdessa, Jyväskylässä, Ylivieskassa, Oulussa ja Iissä sekä yli 400.000 tuotteen www.karkkainen.com -verkkokauppa ja maahantuonti- ja tukkuyhtiö. Kärkkäinen -konsernin liikevaihto oli 338,5 miljoonaa euroa. 

Ota yhteyttä:

Kärkkäisen Jyväskylän 7400 m² myymälä avattiin Palokassa 6.4.2017.

Jyväskylän myymälästämme löydät seuraavat tuoteosastot:
Autotarvike, Elintarvike, Foto, Hygienia, Jalkineet, Kirjakauppa, Kodintekniikka, Kodintekstiili, Lastentarvike, Lelu, Lemmikkitarvike, Luontaistuote, Pukeutuminen, Puutarha, Retkeily ja Metsästys, Saunatarvike, Sisustustarvike, Sähkö ja valaistus, Taloustavara, Tietotekniikka, Työkalut, Urheilu, Urheilutekstiili, Viihde.

Konemyymälämme sijaitsee osoitteessa Kirrintie 3, Jyväskylä. Kärkkäisen Kone-osaston valikoimissa on laaja-alaisesti muun muassa moottorikelkkoja sekä moottorikelkkatarvikkeita ja ajovarusteita, moottoripyöriä tarvikkeineen, ajo- ja lisävarusteineen, mönkijöitä, mopoja, sähkömopoja, veneitä, vesijettejä sekä erilaisia pienkoneita, kuten moottorisahoja ja puutarhatyökaluja. Kaikkiin myynnissä oleviin tuotteisiin on valikoimissa myös varaosat ja lisävarusteet,

Logo

Kesätyöntekijöitä 2024 Jyväskylän myymälään

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!