Kesätyöntekijöitä hotelliin Lappeenrantaan kerroshoidon pariin

SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Oli kesätyösi sitten ensimmäinen tai vaikka kymmenes, meiltä löytyvät molemmat! 

Etsimme Lappeenrantaan kesätöihin aurinkoisia

KERROSHOITAJIA HOTELLISIIVOUKSEN PARIIN.

Kerroshoitotyön ja hotellihuoneiden puhtaaksi loihtimisen lisäksi työtehtäviin sisältyy myös yleisten tilojen ja ravintoloiden siivousta. Varhaisimmat aamuvuorot alkavat jo klo 5.00 ja iltavuorot päättyvät klo 20.00. Maanantain ja sunnuntain välille sijoittuvissa työvuoroissa työtunteja kertyy 15 h - 37,5 h/viikko asiakkaan kohteen käyttöasteesta riippuen. Työtä tehdään etukäteen laadittujen työvuorolistojen mukaisesti.

Uskomme SOLilla, että työn merkityksellisyys on tärkeää myös kesätyöntekijöillemme. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta aurinkoinen asenteesi on meille monin verroin tärkeämpää. Perehdytämme sinut kyllä hyvin tehtäviisi. Koska työskentely tapahtuu hotellin asiakkaiden parissa toivomme riittävää suomen kielen taitoa yhteistyön sujumiseksi. 

Tehtävän palkkaus perustuu kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen. Käytössä ovat palkkaryhmät 1 - 3 (10,12 - 11,80 e/tunti).

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Teemme kanssasi kirjallisen, osa-aikaisen työsopimuksen työsuhteen ajaksi.

Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esimiehemme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ja milloin olet käytettävissä. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä. Palkkaamme yhteensä 20 henkilöä. 

Lisätietoja antaa: Virpi Rönkä, virpi.ronka(at)sol.fi.

Tervetuloa aurinkoiseen jengiimme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: virpi.ronka@sol.fi
Sijainti: Lappeenranta
 

 

Logo

Kesätyöntekijöitä hotelliin Lappeenrantaan kerroshoidon pariin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!