Kesätyöntekijöitä hotellisiivoukseen

Tehdään yhdessä kesästä 2023 edellistä parempi!

SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä.

Oli kesätyösi sitten ensimmäinen tai vaikka kymmenes, meiltä löytyy molemmat! Mitä kaikkiruokaisempi olet, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on työllistyä!

 

Etsimme juuri nyt aurinkoiseen joukkoomme

PALVELUVASTAAVIA KERROSHOITOON TAMPEREELLE

Työt alkavat jo maalis-huhtikuun aikana pienillä tunneilla ja muutamilla harjoittelupäivillä. Työ kestää sopimuksen mukaisesti elokuun puoleen väliin tai loppuun saakka.

Työtunteja on kesän aikana vähintään 10–15 h/vko ja hotellin ruuhkahuippuina jopa 40 h/vko.

Työhön sisältyy hotellihuoneiden ja yleisten tilojen siivouksesta ja kunnossapidosta huolehtiminen.  SOLissa työntekijä on termillä palveluvastaava, sillä olet vastuussa tuottamastasi palvelusta, eli ensiluokkaisesta siivousjäljestä. Palveluvastaavat kohtaavat työssään hotellin asiakkaita, joten asiakaspalvelu on myös osa työtäsi.

Hotellin arki voi ajoittain olla hektistä ja vaatia sinulta joustavuutta niin työaikojen kuin päivien pituuden suhteen. Työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin ja työpäiviä voi olla kuutena päivänä viikossa. Työajat painottuvat klo 10–16 välille, mutta odotamme sinulta valmiutta joustaa työajoissa klo 09–17 välillä.

Odotamme sinulta vähintään 18 vuoden ikää sekä riittävää suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteita varten. Työn luonteen vuoksi odotamme sinulta paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta. Aiempaa siivoustyökokemusta et tarvitse, sillä perehdytämme sinut kevään aikana huolella siivouskohteeseesi sekä siellä suoritettaviin siivoustehtäviin. Tehtävän palkkaus noudattaa Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Harjoitteluajan palkka perustuu aiempaan siivoustyökokemukseen, PR1–PR3 (10,12–11,80 e/h).

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten kesätyö sopii sinun kesäsuunnitelmiisi. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Aloitamme hakemusten esikarsinnan jo hakuaikana ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä sähköpostitse haun etenemiseen liittyen. (Tarkkailethan varmuuden vuoksi myös tarjous- ja roskapostikansiotasi, sillä joskus järjestelmän viestit voivat ohjautua niihin.)

Lisätietoja tästä kesätyöstä antaa:
Miia Mustalahti, miia.mustalahti (at) sol.fi
Jaana Virtanen, jaana.virtanen (at) sol.fi

Tervetuloa aurinkoiseen jengiimme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö (maaliskuu-elokuu)

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: miia.mustalahti@sol.fi
Sijainti: Tampere
Miia.Mustalahti (at) sol.fi
Jaana.Virtanen (at) sol.fi

 

Logo

Kesätyöntekijöitä hotellisiivoukseen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!