Kesätyöntekijöitä mökkisiivouksen pariin Vierumäelle Heinolaan

SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Oli kesätyösi sitten ensimmäinen tai vaikka kymmenes, meiltä löytyvät molemmat! 

 

ETSIMME VIERUMÄELLE KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ SIIVOUKSEN PARIIN.

Työ on osa-aikaista mökkisiivousta tiimityönä Vierumäen ihanan luonnon keskellä. 

Työaika on maantantaista lauantaihin klo 6.00 - 18.00 välisenä aikana.  Viikkotyöaika on 15 - 37,5 tuntia.

Tähän kohteeseen vaatimuksina ovat

  • täysi-ikäisyys ja
  • hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen sekä vähintään välttävä englannin kielen osaaminen.

Tärkeä ovat myös reipas ja positiivinen asenteesi ja se, ettet myöskään kaihda nopeatempoista fyysistä työtä. Ajokortti on eduksesi samoin kuin aiempi työkokemuksesi siivouksesta, mutta perehdytämme sinut kyllä tehtäviin, vaikkei kokemusta vielä olisikaan kertynyt.

Palkka on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Perehdytyksen aikana on palkkaryhmä 1. Perehdytyksen jälkeen palkkaryhmä on 3 (11,80 e/tunti). Laadimme aina kirjallisen työsopimuksen.

Uskomme, että työn merkityksellisyys on tärkeää myös kesätyöntekijöillemme ja tiedostamme yhdessä, miten tärkeää työtä me SOLilla teemme. Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esimiehemme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä. 

Lisätietoja antaa palveluesimies riitta.nieminen(at)sol.fi

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ja milloin olet käytettävissä. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja SOLin välille. Hakuaika päättyy 31.3. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä. Tarkkailethan varmuuden vuoksi myös tarjous- ja roskapostikansiotasi, sillä joskus viestit voivat ohjautua niihin.

Tervetuloa aurinkoiseen jengiimme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • välttävä englannin kielen taito
  • reipas asenne
  • halu oppia uutta
  • huolellisuus

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: riitta.nieminen@sol.fi
Sijainti: Vierumäki

 

Logo

Kesätyöntekijöitä mökkisiivouksen pariin Vierumäelle Heinolaan

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!