Kesätyöntekijöitä postinjakeluun Oravaisiin

SOL Logistiikkapalvelut Oy
Osa-aikainen
Hae tähän työpaikkaan

Hakuaika alkaa:

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita

POSTINJAKAJIA

Kesätyöhön Oravaisiin, Vöyrille sekä niiden lähialueille.

Nautitko itsenäisestä ja asiakaspalvelullisesta työstä autolla huristellen? Omaatko B-ajokortin sekä vähintään kaksi vuotta ajokokemusta?

Tässä kesätyössä huolehdit kirjeiden, pakettien ja muun postin toimittamisesta oikeisiin osoitteisiin. Pääset siis toimimaan vastuullisessa työssä!

Tehtävään valittavalta edellytetään suomenkielen taitoa, B-ajokorttia sekä vähintään kahden vuoden ajokokemusta.

Itse jakelutyöstä emme edellytä kokemusta, mutta toivomme sinulta

# aurinkoista asiakaspalveluasennetta

# hyvää fyysistä kuntoa

# reipasta asennetta

Työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaille, keskiviikoille sekä torstaille ja työpäivien pituus vaihtelee kulloisenkin tarpeen mukaan. Työhön lähdetään aina Oravaisista.

Työ alkaa toukokuussa 2023. Palkka määräytyy Jakajia koskevan työehtosopimuksen mukaisesti ja huomioon otetaan paikallinen lisä.

Tule työskentelemään aurinkoiseen jengiimme ja jätä hakemus pikimmiten. Lisätietoja saat Meri Kuhalta sähköpostitse meri.kuha@sol.fi.

Tarjoamme

  • Smartum liikuntaetu
  • Työterveyspalvelut
  • Laadukkaat työvaatteet

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Logo

Kesätyöntekijöitä postinjakeluun Oravaisiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!