Kesätyöntekijöitä puhtausalalle

Etsimme tulevaksi kesäksi aurinkoiseen joukkoomme

PALVELUVASTAAVIA HOTELLIN KERROSHOITOON
sekä muihin siivouskohteisiimme Kalajoen alueelle.

Tarjoamme sinulle kesätyökokemuksen hotellimaailmassa erilaisten puhtaanapidon tehtävien parissa. Työtehtäviä on tarjolla muun muassa kerroshoidossa eli hotellihuoneiden siivouksessa, sisältäen pölyjen pyyhintää, imurointia, wc-tilojen siivouksen ja petivaatteiden vaihdot ylläpitosiivouksena ja huoneenluovutuksen yhteydessä. Työtä on myös hotellin ravintolassa tai keittiön puolella tiskaustehtävissä. Hotellissa työajat sijoittuvat klo 06 - 15 välille. Myös iltavuorot klo 11 - 19 ovat mahdollisia.

Tarjolla on kesätöitä myös mm. kylpylä- ja myymäläsiivouksen parissa. Sovimme juuri sinun kesääsi sopivat työtehtävät omat työaikatoiveesi ja käytettävyytesi huomioiden.

Työ kestää sopimuksen mukaisesti elokuun puoleen väliin tai loppuun saakka.

Työtunteja on kesän aikana 0 - 37,5 tuntia viikossa omat työskentelymahdollisuutesi huomioiden.

Odotamme sinulta vähintään suomen kielen alkeita asiakaspalvelutilanteita varten, joissakin työtehtävissä pärjää myös englannin kielellä. Aiempaa siivoustyökokemusta et tarvitse, sillä perehdytämme sinut huolella siivouskohteeseesi sekä siellä suoritettaviin siivoustehtäviin. Tehtävän palkkaus noudattaa Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta palkkaryhmässä 2 tai 3 työtehtävistäsi tai aiemmasta siivoustyökokemuksestasi riippuen (11,73 - 12,32 e/h).

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten kesätyö sopii sinun kesäsuunnitelmiisi. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Olemme hakijoihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse haun etenemiseen liittyen viimeistään hakuajan päätyttyä. (Tarkkailethan varmuuden vuoksi myös tarjous- ja roskapostikansiotasi, sillä joskus järjestelmän viestit voivat ohjautua niihin.)

Lisätietoja tästä kesätyöstä antaa:
Maria.Annala (at) sol.fi

Tervetuloa aurinkoiseen jengiimme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö (touko-elokuu)

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

SOL Palvelut Oy:n palveluihin kuuluu siivous- ja toimitilapalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme puhtauden ja korkean hygienian ratkaisuja, joilla vaikutamme työympäristöjen viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää yli 14 000 aurinkoista SOLilaista.

 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: maria.annala@sol.fi
Sijainti: Kalajoki