KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ RAKENNUSALALLE (Jyväskylän seutu)

KESÄ RAKSALLA?

Oletko rakennusalasta kiinnostunut tai jo kokemusta alalta kerännyt osaaja? Etsimme aurinkoisella, oppimiskykyisellä ja -haluisella asenteella varustettuja henkilöitä KESÄKSI RAKSALLE Keski-Suomeen!

Meillä on asiakkaana vakaita rakennusalan työnantajia. Etsimme rakennusapulaisia, rakennussiivojia, rakennustyöntekijöitä ja kirvesmiehiä sekä purkutyöntekijöitä ja betonielementtityöntekijöitä. Kerrothan hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut ja millaista annettavaa sinulta tehtävään löytyy.

Tärkeintä on kiinnostus alan työtehtäviä kohtaan, mutta kaikki aiempi kokemus rakennusalalta katsotaan eduksi. Voimassa oleva työturvakortti ja oma auto ovat myös plussaa.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Lisätietoja saat tarvittaessa seuraavilta henkilöiltä:

Lisätietoja Eemeli Saastamoinen p. 040 674 9590 eemeli.saastamoinen@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0406749590
Sijainti: Yliopistonkatu 28 A, 40100 Jyväskylä

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!