Kesätyöntekijöitä siivouksen pariin Kouvolaan alueelle

SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

 

Etsimme nyt Kouvolan alueelle 

USEITA KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ SIIVOUKSEN PARIIN

Mikäli olet reipas ja omaat aurinkoisen asenteen, on sinulla mahdollisuus päästä huolehtimaan asiakkaidemme tilojen puhtaudesta ja viihtyisyydestä kesän ajaksi!

Tarjolla on useita siivoustyön paikkoja erilaisiin kohteisiin, muun muassa eri asiakaskohteiden siivoustyöt Kouvolan keskustan alueella sekä Inkeroisissa, Keltakalliolla ja Myllykoskella. Tässä työssä saat kattavan ja perusteellisen perehdytyksen tehtäviisi. Tukenasi ja ilonasi läpi kesän on esihenkilösi, sekä muut positiiviset SOLin ammattilaiset. Palkkaamme tehtävään jopa noin 25 iloista kesätyöntekijää. Katso tarkemmat tiedot työpaikasta alta. Mikäli tahdot viettää erityisen Aurinkoisen kesän osana SOLia, hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme!

Kesätyön kesto: Sopimuksen mukaan kesän ajalle.

Työaika ja työvuorot: Työaika ja työvuorot ovat sovittavissa ja vaihtelevat kohteen mukaan. Viikoittainen työaika voi olla 5–37,5 tuntia viikossa, ja työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin kello 06.00–00.00 välille. Kesätyösuhteen päättymispäivämäärä on viimeistään 30.09.2024.

Keskeiset työtehtävät: Kohteesta riippuen tehtävät sisältältävät mm. erilaisten tilojen ylläpitosiivousta, kuten pintojen pyyhintää, lattioiden moppausta, roska-astioiden tyhjentämistä ja imurointia. Lisäksi tarjolla on peruspesu- ja ikkunanpesutehtäviä.

Vaatimukset: 

-Riittävää suomen ja/tai englannin kielen taito
-Oma-aloitteisuutta, luotettavuutta sekä ennen kaikkea positiivista asennetta ja halua tehdä työtä aurinkoisella ja reippaalla otteella

Eduksi katsotaan:

-Kokemus ja/tai koulutus siivousalalta
-Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus (riippuen kohteesta)
 

Palkka: Palkka on Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen,PR 2 (11,73 e/h) + mahdolliset iltalisät.

Uskomme, että työn merkityksellisyys on tärkeää myös kesätyöntekijöillemme ja tiedostamme, miten tärkeää työtä me SOLilla teemme. 

Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esimiehemme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ja milloin olet käytettävissä. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä.

 

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa: Satu Veijalainen, satu.veijalainen (at) sol.fi

Tervetuloa aurinkoiseen jengiimme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö, Osa-aikainen

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden positiivisiin elämyksiin siivoustyön parissa mukavissa kohteissamme
  • Iloisen, positiivisen ja aurinkoisen työrmpäristön sekä esihenkilön ja tiimin tuen
  • Hyvän perehdytyksen työhön ja työtehtäviin

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

SOL Palvelut Oy:n palveluihin kuuluu siivous- ja toimitilapalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme puhtauden ja korkean hygienian ratkaisuja, joilla vaikutamme työympäristöjen viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää yli 14 000 aurinkoista SOLilaista.

 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Kouvola