Kesätyöntekijöitä siivouksen pariin Tampereelle ja ympäristökuntiin

SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

 

Etsimme nyt Tampereen alueelle ja ympäryskuntiin useita kesätyöntekijöitä

PALVELUVASTAAVIKSI SIIVOUKSEN PARIIN 

Mikäli olet reipas ja omaat aurinkoisen asenteen, on sinulla mahdollisuus päästä huolehtimaan asiakkaidemme tilojen puhtaudesta ja viihtyisyydestä kesän ajaksi!

Tarjolla on useita siivoustyön paikkoja erilaisiin kohteisiin, muun muassa hotelleihin, myymälöihin, hoivakoteihin, toimistoihin, kuin myös teollisuuden kohteisiin. Tässä työssä saat kattavan ja perusteellisen perehdytyksen tehtäviisi, jotka voivat sisältää ylläpitosiivouksen lisäksi myös peruspesuja ja ikkunoiden pesuja. Tukenasi ja ilonasi läpi kesän on esihenkilösi, sekä muut positiiviset SOLin ammattilaiset. Palkkaamme tehtävään jopa noin 50 iloista kesätyöntekijää. Katso tarkemmat tiedot työpaikasta alta. Mikäli tahdot viettää erityisen Aurinkoisen kesän osana SOLia, hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme! 

Kesätyön kesto: Sopimuksen mukaan.

Työaika ja työvuorot: Työajat sekä työvuorot ovat sovittavissa, ja vaihtelevat kohteen mukaan. Viikottainen työaika on 15-37,5 h per viikko. Työvuorot sijoittuvat MA-SU välille, ja työvuoroja löytyy aamusta iltaan.

Keskeiset työtehtävät: Kohteesta riippuen tehtävät sisältävät mm. erilaisten tilojen ylläpitosiivousta, kuten pintojen pyyhintää, lattioiden moppausta, roska-astioiden tyhjentämistä ja imurointia. Lisäksi tarjolla on peruspesu- ja ikkunanpesutehtäviä.

Odotamme hakijoilta: Ennen kaikkea positiivista asennetta, sekä halua tehdä työtä aurinkoisella ja reippaalla otteella! Kokemusta siivoustyöstä sinulla ei tarvitse olla, mutta mikäli olet jo työskennelyt vastaavissa tehtävissä, katsotaan se eduksesi haussa. Työtehtävissä edellytetään täysi-ikäisyyttä.

Palkka: Palkka on Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen, ja sijoittuu kohteen ja tehtävien vaativuuden perusteella palkkaryhmään 1-3 (10,56 - 12,32 e/h) + TES:sin mukaiset lisät.

 

SOLissa käytämme siivoustyön ammattilaisistamme nimitystä palveluvastaava, sillä he ovat vastuussa tuottamastaan palvelusta eli erinomaisesta siivousjäljestä ja asiakastyytyväisyydestä.

Uskomme, että työn merkityksellisyys on tärkeää myös kesätyöntekijöillemme ja tiedostamme, miten tärkeää työtä me SOLilla teemme. 

Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esihenkilöt. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ja milloin olet käytettävissä. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä.

 

Tervetuloa aurinkoiseen jengiimme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö osa-aikainen

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden positiivisiin elämyksiin siivoustyön parissa mukavissa kohteissamme
  • Iloisen, positiivisen ja aurinkoisen työympäristön sekä esihenkilön ja tiimin tuen
  • Hyvän perehdytyksen työhön ja työtehtäviin

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

SOL Palvelut Oy:n palveluihin kuuluu siivous- ja toimitilapalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme puhtauden ja korkean hygienian ratkaisuja, joilla vaikutamme työympäristöjen viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää yli 14 000 aurinkoista SOLilaista.

 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

Sijainti: Tampereen alue
Logo

Kesätyöntekijöitä siivouksen pariin Tampereelle ja ympäristökuntiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!