Kesätyöntekijöitä siivouksen pariin

SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Oli kesätyösi sitten ensimmäinen tai vaikka kymmenes, meiltä löytyy molemmat! 

 

Etsimme Imatran alueelle aurinkoisia kesätyöntekijöitä siivouksen pariin eri tyyppisiin työkohteisiin.

Kesätyön kesto on 1-3 kuukautta, ja osassa kohteita vaaditaan täysi-ikäisyyttä.

Työaika vaihtelee klo 6.00-18.00 välillä ja työpäivän pituus on 4-7,5 h /pv. Osassa kohteita työskennellään arkipäivisin, osassa viikonloppuisin. Kerrothan hakulomakkeella, mitkä työajat sinulle sopii, niin löydämme varmemmin sinulle sopivan kohteen. 

Keskeiset työtehtävät ovat asikaskohteiden ylläpitosiivousta ja osallistumista perussiivouksiin.

Ylläpitosiivous kattaa päivittäiset puhdistustehtävät, kuten imurointi, pölyjen pyyhintä, sosiaalitiljen pesut, jne. Perussiivouksissa taas poistetaan yläpölyjä, pestään ikkunoita, ja muuta harvemmin suoritettavaa puhdistusta. 

Uskomme, että työn merkityksellisyys on tärkeää myös kesätyöntekijöillemme ja tiedostamme, miten tärkeää työtä me SOLilla teemme. 

Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esimiehemme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Teemme kanssasi kirjallisen osa-aikaisen työsopimuksen kesän ajaksi. Työstä maksetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, kohteen vaatimustasosta riippuen (10,12-11,80€/h).

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ja milloin olet käytettävissä. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä.

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa Miia Kilpinen, miia.kilpinen(at)sol.fi.

Tervetuloa aurinkoiseen jengiimme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: maarit.kaipia@sol.fi
Sijainti: Imatra