Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Tuuriin

Aivan varmasti kesä 2023 pesee mennen tullen edelliskesän!

SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Oli kesätyösi sitten ensimmäinen tai vaikka kymmenes, meiltä löytyy molemmat! Mitä kaikkiruokaisempi olet, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on työllistyä!

Etsimme kesäksi (1 - 3 kk) Tuuriin

AURINKOISIA SIIVOUKSEN KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ.

Työ on monipuolista siivoustyötä kohteen eri rakennuksissa ja toimitiloissa. Työtä tehdään sovituissa vuoroissa maanantain ja sunnuntain välillä klo 5.30 - 22.30 välillä, sesonkiaikaan työajat hieman elävät. Viikoittainen työaika vaihtelee 15 - 37,5 tunnin välillä ja palkkaus perustuu Kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen.

Työtehtävien vaatimukset vaihtelevat, joten kerrothan osaamisestasi hakulomakkeella. Tärkeimpänä työkalunasi on oma aurinkoinen asenteesi ja halusi sitoutua työtehtäviin. Edellytämme hakijalta vähintään 14 vuoden ikää ennen työsuhteen alkamista. Toivomme suomen kielen osaamista, mutta osassa työtehtäviä pärjäät ihan hyvin englanninkin kielellä.

Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esimiehemme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Uskomme, että työn merkityksellisyys on tärkeää myös kesätyöntekijöillemme ja viime vuodet ovatkin erityisesti osoittaneet kaikille, miten tärkeää työtä me SOLilla teemme. 

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille, miten ja milloin olet käytettävissä. Huomioithan, että suurin osa rekrytointiviestinnästä tapahtuu sähköisesti järjestelmän kautta, joten tarkkaile varmuuden vuoksi myös tarjous- ja roskapostikansiotasi. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä, mutta haastattelut pyrimme aloittamaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa: Päivi Mäki-Mikkilä, paivi.maki-mikkila@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Tuuri

 

Logo

Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Tuuriin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!