Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Tuuriin

Etsimme mukavaan työtiimiimme kesäksi Tuuriin
SIIVOUKSEN KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ
1 - 3 kk ajaksi.

Tässä on oiva mahdollisuus päästä kurkkaamaan kulisseihin, ja vaikuttamaan asiakastilojen viihtyvyyteen. Tässä tiimissä on hyvä tekemisen meininki, ja työpanostasi arvostetaan!

Työ on monipuolista siivoustyötä viehettävän kohteen eri rakennuksissa ja toimitiloissa. Työtä tehdään sovituissa vuoroissa maanantain ja sunnuntain välillä klo 5.30 - 22.30 aamu- tai iltavuoroissa. Sesonkiaikaan työajat hieman elävät, joten toivomme ja toteutamme joustoa työajoissa molemmin puolin.
Viikoittainen työaika vaihtelee 15 - 37,5 tunnin välillä ja palkkaus perustuu Kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen.

Työtehtävien vaatimukset vaihtelevat, joten kerrothan osaamisestasi hakulomakkeella. Tärkeimpänä työkalunasi on oma aurinkoinen asenteesi ja halusi sitoutua työtehtäviin. Joissakin työtehtävissä edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää, B-ajokorttia ja suomen kielen taitoa.

Saat työtehtäviin huolellisen perehdytyksen, ja tukenasi on koko tiimi sekä esihenkilö.

Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esimiehemme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Uskomme, että työn merkityksellisyys on tärkeää myös kesätyöntekijöillemme ja koronavuodet ovatkin erityisesti osoittaneet kaikille, miten tärkeää työtä me SOLilla teemme pitämällä tilat puhtaina ja turvallisina. 

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille, miten ja milloin olet käytettävissä. Huomioithan, että suurin osa rekrytointiviestinnästä tapahtuu sähköisesti järjestelmän kautta, joten tarkkaile varmuuden vuoksi myös tarjous- ja roskapostikansiotasi. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä, mutta haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa: Päivi Mäki-Mikkilä, paivi.maki-mikkila(at)sol.fi p. 0405563029

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

SOL Palvelut Oy:n palveluihin kuuluu siivous- ja toimitilapalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme puhtauden ja korkean hygienian ratkaisuja, joilla vaikutamme työympäristöjen viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää yli 14 000 aurinkoista SOLilaista.

 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

Puhelin: 0405563029
Sijainti: Alavus

 

Logo

Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Tuuriin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!