Kesätyöntekijöitä siivoustyöhön Kotkaan ja Haminaan

SOL Palvelut Oy, Kotka, Hamina
Hae tähän työpaikkaan

SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Oli kesätyösi sitten ensimmäinen tai vaikka kymmenes, meiltä löytyvät molemmat! 

 

Etsimme Kotkan ja Haminan tiimeihin kokoaikaisia

PALVELUVASTAAVIA KESÄAPULAISIKSI SIIVOUSTYÖN PARIIN.

Työ sisältää perussiivouksia koulukohteissa ja mahdollisesti myös ylläpitosiivousta parin kanssa tai ryhmässä, vakituisten työntekijöiden apuna. Palkkaamme kuusi reippaasti työskentelevää henkilöä.

Työvuorot ovat ma-pe klo 6.00 - 18.00 välisenä aikana. Viikkotyöaika on 37,5 h.

Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen, palkkaryhmä 2 (11,24 e/h)

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Teemme aina kirjallisen työsopimuksen.

Uskomme, että työn merkityksellisyys on tärkeää myös kesätyöntekijöillemme. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta perehdytämme sinut kyllä huolella kohteisiisi ja työtehtäviisi. Työturvallisuuden takaamiseksi tarvitset riittävää suomen kielen taitoa.

Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esimiehemme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ehdotettu tehtävä ja sen työajat sopivat sinulle. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä.

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa Mirka Viinanen, mirka.viinanen(at)sol.fi.

Tervetuloa aurinkoiseen jengiimme!


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

 

Logo

Kesätyöntekijöitä siivoustyöhön Kotkaan ja Haminaan

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!