KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TEOLLISUUDEN ALALLE (KESKI-SUOMI)

KESÄ TUOTANNOSSA?

 

Oletko tuotantotöihin tähtäävä tulevaisuuden tähti tai jo kokemusta alalta kerännyt osaaja? Etsimme aurinkoisella, oppimiskykyisellä ja -haluisella asenteella varustettuja henkilöitä asiakasyrityksillemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TEOLLISUUDEN ALOILLE Keski-Suomeen!

Meillä on asiakkaana merkittäviä ja maineikkaita työnantajia. Etsimme niin puusepänteollisuuden, elintarvike, metalli-, ja kemianteollisuuden osaajia - kaikki osaaminen ja kiinnostus tuotantotöitä kohtaan on plussaa! 

Kerro hakemuksesta, millaisista tuotantotöistä juuri sinä haaveilet ja mille tuotannon alalle haluaisit työllistyä kesäksi. Oma auto ja valmius vuorotyöhön ovat ehdottomasti eduksi, mutta eivät välttämättömyys kaikissa asiakaskohteissamme. Etsimme ennen kaikkea reippaita ja oppimiskykyisiä työntekijöitä.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Lisätietoja saat tarvittaessa seuraavilta henkilöiltä:

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0404814534
Sähköposti: minna.kunnari@sol.fi
Sijainti: Jyväskylä

Logo

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TEOLLISUUDEN ALALLE (KESKI-SUOMI)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!