Kesätyöntekijöitä teollisuuteen

Etsimme asiakkaallemme 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TEOLLISUUTEEN

Tampereelle.

Yritys on oman alansa erikoisosaaja ja perheyritys, joka on kasvanut omalla erikoisalallaan merkittäväksi kansainväliseksi toimijaksi. Työturvallisuus ja -terveys, ammattitaitoinen henkilöstö sekä laatu ja toimitusvarmuus ovat tärkeimmät kulmakivet yrityksen toiminnassa.

Sinulta toivomme insinöörin koulutusta esimerkiksi materiaalitekniikan puolelta tai aikaisempaa työkokemusta tuotannon/koneistamon tehtävistä konepajateollisuudessa. Käytössä on nykyaikaiset koneet sekä tuotantotilat. Työtehtäviä ja positioita on useita valmistuksen eri vaiheissa. Työhön annetaan kattava perehdytys ja ammattitaitoisen tiimin tuki. 

Tärkeimmät ominaisuutesi osaamisen lisäksi ovat huolellisuus, joustavuus ja omatoimisuus. Hyvä asenne työtä kohtaan ja kyky toimia erilaisten ihmisten kanssa kuuluvat myös vahvuuksiisi. 

Työaika on yleisesti ma-pe 40h/vk, klo 7-15.30. Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään kesäkuussa. Tarjoamme sinulle hyvän kesätyöpaikan vakaassa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Saat varmasti hyötyä esimerkiksi opintoihisi ja me saamme motivoituneen ja reippaan tekijän kesäksi!

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Satu Kivekkäälle, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!