Kesätyöntekijöitä tuotantoon, Iittala

Etsimme asiakkaallemme I-Valo Oy:lle kokoonpanotyöntekijöitä kesäksi Iittalaan

I-Valo on perinteinen valaisinalan yritys, joka on valmistanut valaisimia jo vuodesta 1971 lähtien. Olemme viidenkymmenen toimintavuotemme aikana toimittaneet tuhansia erilaisia valaistusratkaisuja monenlaisiin kohteisiin. Toteutettavat ratkaisut lähtevät aina asiakkaan tarpeesta ja I-Valon asiantuntijat suunnittelevat ne energiatehokkuutta, tarkoituksenmukaisuutta ja kestävää kehitystä ajatellen.

Työ on tuotannossa tapahtuvaa kokoonpanotyötä ja särmäystä. Tehtäviisi voivat kuulua myös levytyöt, materiaalin työstämistä sekä syöttämistä koneille ja pulverimaalausta. Lopulliset työtehtäväsi määräytyvät oman aiemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tehtävään saa hyvän perehdytyksen.

Olet työskentelyotteeltasi huolellinen, tarkka ja reipas. Toivomme, että olet positiivinen asenteella varustettu joukkuepelaaja, joka tekee asiat ilon kautta. 

Työ sopii loistavasti esimerkiksi ammattikorkeakouluopiskelijalle, joka opiskelee sähköalaa tai muun alan opiskelijalle, jos olet sisällyttänyt opintoihisi sähköalaan liittyviä kursseja. Työ alkaa toukokuun 2023 alussa ja kestävät sopimuksen mukaan aina elokuun lopulle asti. 

Työ on säännöllistä päivätyötä 40 tuntia viikossa ja käytössäsi ovat liukumat, niin että työpäivä alkaa aamulla 06.00 - 07.15 välillä.

Rekrytointia hoitaa ValtaGroup Oy. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö minna.mansikkamaki@valtagroup.fi.

Aloitamme haastattelut jo heti haun aikana, joten jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta tai kotisivuillamme www.valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Kesätyöntekijöitä tuotantoon, Iittala

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!