Kesätyöntekijöitä tuotantoon

Loval Oy, Linnunrata 4, Loviisa
Hae tähän työpaikkaan

Kiinnostaisiko sinua kesätyö hyvässä porukassa uutta oppien?

Etsimme erilaisiin kokoonpanotehtäviin, koneenhoitoon sekä logistiikan työtehtäviin kesätyöntekijöitä. Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Työtä voit tehdä seisten tai istuen, ja työssä on tarpeen mukaan vaihtuvuutta. Arvioimme sopivimman työtehtävän juuri sinulle.

Tuotantotyössä pääset kehittämään työyhteisötaitojasi, opettelemaan eri työvaiheita ja näkemään työsi jäljen. Pääset tekemään töitä sekä itsenäisesti että ryhmässä, jonka ansiosta voit kerryttää hyvää työkokemusta tulevaisuutta varten.

Työnkuvaasi kuuluu myös työvaiheiden kirjaus toiminnanohjausjärjestelmään ja pääset oppimaan työkorttien sekä piirustusten lukua.

Työ on vuorotyötä ja työaika on säännöllinen. Teemme viikon kerrallaan samaa vuoroa ja viikonloput ovat vapaata. Tiedät omat työvuorosi pitkälle tulevaisuuteen.

Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaan. Lisäksi yrityksessä käytössä tuottavuuspalkkiojärjestelmä eli omalla tekemisellä saat lisäansiota.

Työt on mahdollista aloittaa joustavasti jo kevään aikana ja jatkaa vielä syksyn jälkeen. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Mikäli kiinnostuit paikasta jätäthän hakemuksesi 30.4.2023 mennessä. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja aiemmasta työkokemuksestasi.


Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • Oma henkilöstöravintola

Loval Oy

Ruotsalaiseen NIBE Industrier AB -konserniin (www.nibe.se) kuuluva loviisalainen, vuonna 1960 perustettu teollisuusyritys. Liikevaihtomme on n. 40milj.€, josta viennin osuus on noin 85 %. Olemme alallamme kotimaan markkinajohtaja ja merkittävä toimija Euroopassa. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä noin 400 henkilöä.

Toimitamme sähkölämmityselementtejä, lämmönvaihtimia ja niihin liittyviä kokonaisratkaisuja, teknistä konsultointia sekä tyhjöjuotostekniikkaa kaikkialle ympäri maailmaa. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta:
www.loval.fi

Logo

Kesätyöntekijöitä tuotantoon

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!