Kesätyöntekijöitä

Haluatko viettää tulevan kesän kanssamme? Meillä Jotwirellä on nyt kesätyöpaikat auki.

Tarjolla on monenlaisia tuotantotehtäviä kokoonpanossa ja esivalmistelutöissä elektroniikan ja sähköisten järjestelmien parissa.

Kesätyöt ajoittuvat pääsääntöisesti touko-elokuun ajalle. Voimme sopia työsuhteen aloitusajankohdasta ja pituudesta joustavasti sinun kanssasi. Työskentelemme maanantaista perjantaihin pääsääntöisesti päivävuorossa, muutamassa tehtävässä työskentelemme kahdessa vuorossa. Työterveyshuollon laajat palvelut ovat ensimmäisestä työpäivästä alkaen käytössäsi. Olemme vastuullinen työnantaja, huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Vastavalmistunut tehtaamme sijaitsee Lehmossa bussiyhteyksien päässä ja meillä on ilmaiset parkkipaikat.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa osaamista -vaan me opastamme sinut tehtävään. Toivomme, että sinulla on huolellinen ja oma-aloitteinen työskentelyote sekä hyvä sorminäppäryys. Joissakin työtehtävissämme esim. sähköalan opinnoista on hyötyä. Sinun tulee olla täysi-ikäinen, että voit työskennellä meillä kesätöissä.

Meillä työskentelystä kertoo mielellään HR-asiantuntijamme Mari Räty, puh. 041-731 4934, rekry@jotwire.fi. Aloitamme tutustumaan hakijoihin hakuajalla ja ensimmäinen haastattelu toteutetaan puhelimitse tai videohaastatteluna. Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit meillä työskennellä.

Ouneva Groupilla työskenteli viime kesänä noin 80 kesätyöntekijää ja voit käydä lukemassa kesätyöntekijöidemme kuulumisia TÄÄLTÄ.

Henkilöstömme mielestä ihmiset ja ilmapiiri tekee meistä erityisen – joten uskomme, että myös sinä tulet viihtymään meillä.

Haku alkaa ja päättyy

Jotwire Oy

Jotwire Oy on vahva elektroniikan ja sähköisten järjestelmien sopimusvalmistaja. Johdinsarjat, elektroniikka sekä asennusvalmiit järjestelmäkokoonpanot syntyvät tehtaallamme korkealla ammattitaidolla.

Olemme osa Ouneva Groupia. Kotimainen perheomisteinen yritysryhmä on toiminut 50 vuoden ajan ja palveluksessamme työskentelee yli 700 ammattilaista. Vahva asenne, huippuunsa hiottu teknologia osaaminen sekä ratkaisukeskeinen työskentelytapa ovat vahvuutemme. Meidän tärkeitä arvojamme ovat ihmiset, laatu, ympäristö ja kehittyminen. Ouneva Group toimii Suomessa ja Virossa. Yritysryhmään kuuluvat Alsiva Oy, Ase Utra Oy, Eswire Oü, Electro-Hill Oü, Jotwire Oy, Ouneva Oy, Top Speed Oy ja Valukumpu Oy.

 

Puhelin: 041 731 4934
Sähköposti: rekry@jotwire.fi
Sijainti: Valokaarentie 2, Lehmo
Logo

Kesätyöntekijöitä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!