Kesätyöntekijöitä

Tule meille kesätöihin! Etsimme joukkoomme reippaita kesätyöntekijöitä Ouneva Oy:n Tuupovaaran tehtaille.

Kesätyöpaikkoja on avoinna kokoonpanoon, maalaamoon, särmäykseen, hitsaukseen sekä muihin avustaviin vaihetöihin.

Tarjoamme kesätyöpaikkoja pääsääntöisesti touko-elokuulle ja voimme sopia joustavasti työskentelyajankohdasta kanssasi. Kesätyötehtävissä työskennellään pääsääntöisesti päivävuorossa, joitakin työtehtäviä on myös kaksivuorotyöhön. Meillä työvuorot ajoittuvat arkipäiville, joten pääset viettämään vapaita kesäviikonloppuja. Käytössäsi on laajat työterveyshuollon palvelut. Meillä saat varmasti unohtumattomia oppimisen kokemuksia mahtavassa ja tiiviissä työyhteisössä. Suunnittelemme jokaiseen tehtävään hyvän perehdytyksen ja tuemme oppimistasi koko työsuhteen ajan.

Voit hakea kesätöihin ilman aikaisempaa työkokemusta. Toivomme sinulta valmiutta omaksua työssä tarvittavia ohjeita ja arvostamme vahvaa asennetta. Olethan myös oma-aloitteinen ja huolellinen. Särmäys- ja hitsaustyössä on hyötyä, jos olet hankkinut laajempaa tietämystä esimerkiksi harrastusten tai opintojen kautta.

Meillä työskentelystä kertoo mielellään HR-asiantuntijamme Mari Räty, puh. 041-731 4934, rekry@ouneva.fi. Kesätyöpaikkoja on avoinna Tuupovaaran ja Vilvasen tehtaille. Kerrothan hakemuksessa, milloin voisit meillä työskennellä.

Ouneva Groupilla työskenteli viime kesänä noin 80 kesätyöntekijää ja voit käydä lukemassa kesätyöntekijöidemme kuulumisia TÄÄLLÄ.

Henkilöstömme mielestä ihmiset ja ilmapiiri tekee meistä erityisen – joten uskomme, että myös sinä tulet viihtymään meillä.

Haku alkaa ja päättyy

Ouneva Oy

Ouneva Oy:n erikoisosaamista on liitosteknologiat, sekä ohutlevytuotteiden sopimusvalmistus. Sitoutunut henkilöstömme sekä pitkäjänteinen automaation lisääminen ovat avaintekijöitä pitkäjänteisessä kasvutarinassamme. Laaja teknologiavalikoimamme takaa monipuoliset työtehtävät ja joustavat uramahdollisuudet.

Olemme osa Ouneva Groupia. Kotimainen perheomisteinen yritysryhmä on toiminut 50 vuoden ajan ja palveluksessamme työskentelee yli 700 ammattilaista. Vahva asenne, huippuunsa hiottu teknologia osaaminen sekä ratkaisukeskeinen työskentelytapa ovat vahvuutemme. Meidän tärkeitä arvojamme ovat ihmiset, laatu, ympäristö ja kehittyminen. Ouneva Group toimii Suomessa ja Virossa. Yritysryhmään kuuluvat Alsiva Oy, Ase Utra Oy, Eswire Oü, Electro-Hill Oü, Jotwire Oy, Ouneva Oy, Top Speed Oy ja Valukumpu Oy.

 

 

Puhelin: 041 731 4934
Sähköposti: rekry@ouneva.fi
Sijainti: Tuupovaara
Logo

Kesätyöntekijöitä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!