Kesätyöntekijöitä

Haemme Ase Utra Oy:lle Lehmoon

Kesätyöntekijöitä

Haluaisitko viettää kesän kanssamme ja tulla työskentelemään aseiden äänenvaimentimien valmistuksen pariin?

Kesätyötehtäviä on avoinna pintakäsittelyyn, hitsaukseen, vaimennin runkojen kokoonpanoon ja manuaalikoneistukseen.

Kesätyötehtävämme ajoittuvat touko-elokuun ajalle. Työskentelemme arkipäivisin päivävuorossa ja työaika on liukuva. Tulet osaksi mukavaa ja rentoa työporukkaa. Pääset työskentelemään ainutlaatuisten tuotteiden parissa uusissa tehdastiloissa. Työpaikalle pääset kulkemaan hyvien bussiyhteyksien avulla ja omilla autoilla tuleville on ilmaiset parkkipaikat. Käytössäsi on laajat työterveyshuollon palvelut koko työsuhteen ajan.

Työskentely Ase Utralla edellyttää 18-vuoden ikää sekä nuhteetonta taustaa, jotka ovat edellytyksenä työn vaatiman aseenkäsittelyluvan saamiselle. Arvostamme kokemustasi metallialan tehtävistä tai opinnoista. Teollisuuden työtehtävistä tai alan harrastuneisuudesta on etua tehtävässä. Toivomme, että sinulla on tarkka työskentelyote.

Lisätietoja tehtävistä antaa HR-asiantuntijamme Mari Räty, puh. 041-731 4934, rekry@aseutra.fi.

Tutustumme hakijoihin jo hakuajalla ja ensimmäinen haastattelu toteutetaan puhelimitse tai videohaastatteluna.

Ouneva Groupilla työskenteli viime kesänä noin 80 kesätyöntekijää ja voit käydä lukemassa kesätyöntekijöidemme kuulumisia TÄÄLTÄ.

Henkilöstömme mielestä ihmiset ja ilmapiiri tekee meistä erityisen – joten uskomme, että myös sinä tulet viihtymään meillä.

 

Haku alkaa ja päättyy

Ase Utra Oy

Ase Utra on yksi maailman suurimpia äänenvaimenninvalmistajia. Ase Utran vaimentimia käyttävät niin ampumaharrastajat, metsästäjät kuin useiden maiden viranomaiset. 

Olemme osa Ouneva Groupia. Kotimainen perheomisteinen yritysryhmä on toiminut 50 vuoden ajan ja palveluksessamme työskentelee yli 700 ammattilaista. Vahva asenne, huippuunsa hiottu teknologia osaaminen sekä ratkaisukeskeinen työskentelytapa ovat vahvuutemme. Meidän tärkeitä arvojamme ovat ihmiset, laatu, ympäristö ja kehittyminen. Ouneva Group toimii Suomessa ja Virossa. Yritysryhmään kuuluvat Alsiva Oy, Ase Utra Oy, Eswire Oü, Electro-Hill Oü, Jotwire Oy, Ouneva Oy, Top Speed Oy ja Valukumpu Oy.

 

Puhelin: 041 731 4934
Sähköposti: rekry@aseutra.fi
Sijainti: Valokaarentie 8, Lehmo
Logo

Kesätyöntekijöitä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!