Kesätyöntekijöitä

Vietä kesä meidän kanssamme! Valukumpu Oy:n kesätyöpaikkahaku on käynnistynyt

Työpäiväsi tulevat olemaan laadunvalvontaan ja -tarkastukseen sekä pakkaukseen liittyviä tehtäviä. Osa työtehtävistä on puhdastilatyöskentelyn parissa. Askeleita kertyy, kun liikut työssä useampien tuotantokoneiden välillä.

Meillä pääset työskentelemään ammattilaistemme ohjauksessa moderneja laitteita hyödyntäen. Meiltä saat työkokemusta muoviteollisuuden monipuolisista tehtävistä, moni kesätyöntekijämme onkin päätynyt meille pidempään työsuhteeseen. Laajat työterveyshuollon palvelut ovat käytössäsi koko työsuhteen ajan. Kesätyöt alkavat toukokuussa ja kestävät elokuulle asti.

Emme edellytä sinulta tiettyä koulutus- ja osaamistaustaa vaan tärkeintä reipasta työhön tarttuvaa asennetta ja innostusta uuden oppimiseen. Odotamme sinulta kuitenkin valmiutta omaksua työssä tarvittavia ohjeistuksia. Saat meiltä hyvän koulutuksen työtehtäviin.

Meillä työskennellään pääsääntöisesti kolmivuorotyössä. Työvuorot ajoittuvat kuitenkin arkipäiville, joten pääset hyvin nauttimaan kesäviikonlopuista. Sinun tulee olla täysi-ikäinen, että voit työskennellä meidän tehtävissämme. Työskentelytilat sijaitsevat Raivaajantiellä, jonne Joensuun keskustasta on vain muutaman kilometrin matka. Meillä on ilmaiset parkkipaikat.

Heräsikö sinulla kysyttävää? HR-asiantuntijamme Mari Räty kertoo mielellään meillä työskentelystä lisää, puh. 041-7314934, rekry@valukumpu.fi

Aloitamme tutustumaan hakijoihin hakuajalla ja ensimmäinen haastattelu toteutetaan puhelimitse tai videohaastatteluna.

Ouneva Groupilla työskenteli viime kesänä yli 80 kesätyöntekijää ja voit käydä lukemassa kesätyöntekijöidemme kuulumisia TÄÄLTÄ.

Henkilöstömme mielestä ihmiset ja ilmapiiri tekee meistä erityisen – joten uskomme, että myös sinä tulet viihtymään meillä

Haku alkaa ja päättyy

Valukumpu Oy

Valukumpu Oy on erikoistunut muovin ruiskuvaluun, metallituotteiden meistämiseen sekä asiakaslähtöisiin kokoonpanoratkaisuihin. Valukummulla on pitkä kokemus muovin ja metallin yhdistämisestä, minkä ansiosta olemme yksi Suomen johtavista sopimusvalmistajista alallamme.

Olemme osa Ouneva Groupia. Kotimainen perheomisteinen yritysryhmä on toiminut 50 vuoden ajan ja palveluksessamme työskentelee yli 700 ammattilaista. Vahva asenne, huippuunsa hiottu teknologia osaaminen sekä ratkaisukeskeinen työskentelytapa ovat vahvuutemme. Meidän tärkeitä arvojamme ovat ihmiset, laatu, ympäristö ja kehittyminen. Ouneva Group toimii Suomessa ja Virossa. Yritysryhmään kuuluvat Alsiva Oy, Ase Utra Oy, Eswire Oü, Electro-Hill Oü, Jotwire Oy, Ouneva Oy, Top Speed Oy ja Valukumpu Oy.

Puhelin: 041 731 4934
Sähköposti: rekry@valukumpu.fi
Sijainti: Raivaajantie 1, Joensuu
Logo

Kesätyöntekijöitä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!