Kesätyöpaikat toimihenkilötehtäviin, useita paikkakuntia

Hae Lujabetonille kesätöihin ja ota urastartti rakennustuoteteollisuuteen vahvimman betoniosaajan ohjauksessa!

Tarjoamme tulevana kesänä kesätyömahdollisuuksia lukuisilla tehtaillamme eri puolilla Suomea.

Haemme kesäksi esimerkiksi:

  • Kesätyönjohtajia elementtituotantoon (Järvenpää, Hämeenlinna, Taavetti)
  • Projekti-insinööri, Etelä-Suomi (PKS, Järvenpää, Hämeenlinna)
  • Kuljetusjärjestelijää / tuotannonsuunnittelijaa (Hämeenlinna / Järvenpää)
  • Prosessinhoitajia, useita tehtaita

Tehtävät sopivat hyvin esimerkiksi rakennusalan tai muun teknisen alan ammattikorkeakouluopiskelijoille tai valmistuneille. Kysy myös harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuuksista.  

Työnantajana Lujabetoni on vakaa ja turvallinen perheyhtiö. Meillä on kattavat henkilöstöedut ja panostamme merkittävästi hyvään johtamiseen sekä henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Meillä pääset kehittymään alan huippuasiantuntijaksi sekä seuraamaan aitiopaikalta alan kehittymistä niin uusimpien tuoteinnovaatioiden kuin betonin ympäristövastuullisuudenkin kehittämisen näkökulmasta osana Vahvinta Betoniosaajaa.

 

 


 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Lujabetoni

Lujabetoni suunnittelee, valmistaa ja asentaa rakennuselementtejä, valmisbetonia ja infratuotteita Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on 200M€ ja se työllistää 1000 henkilöä 27:llä tehtaallaan. Lujabetonin strateginen tahtotila on olla toimialansa Vahvin Betoniosaaja. Tämän mahdollistaa toimialan aktiivisin asiakastyöskentely, paras betoniosaaminen sekä parhaat betonituotteet ja –ratkaisut. 

Lujabetonin toiminnan kivijalat ovat Lujissa arvoissa, jotka yhdessä vahvan taseen, kattavan tehdasverkoston, laajan tuoteportfolion sekä osaavan henkilöstön kanssa luovat vahvan perustan menestykselle. Tavoitteitamme kohti menemme jatkuvalla kehitystyöllä, jota ohjaavat rakentavien asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, kestävä kehitys sekä betonirakentamisen tuotteistaminen tehdasvalmiiksi kerrostaloratkaisuiksi. Panostamme merkittävästi henkilöstömme hyvinvointiin, esihenkilötyöhön, työturvallisuuteen ja osaamispääoman kasvattamiseen tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Puhelin: 020 789 5500
Sähköposti: tyohakemukset@luja.fi

Logo

Kesätyöpaikat toimihenkilötehtäviin, useita paikkakuntia

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!