Kesätyöpaikat tuotannon tehtäviin, useita paikkakuntia

Hae Lujabetonille kesätöihin ja tutustu rakennustuoteteollisuuteen vahvimman betoniosaajan ohjauksessa!

Tarjoamme tulevana kesänä kesätyömahdollisuuksia lukuisilla tehtaillamme eri puolilla Suomea. Ensisijaisesti haemme kesätyöntekijöitä betonielementtien valmistukseen liittyviin tehtäviin mutta tarjolla voi olla myös esimerkiksi tehtaan kunnossapitoon tai logistiikkaan liittyviä tehtäviä. 

Tehtävät sopivat erityisen hyvin esimerkiksi rakennusalan tai muun teknisen alan ammattikouluopiskelijoille tai muutoin alasta kiinnostuneille. Kesätyö tuotannon tehtävissä sopii hyvin myös ns. haalariharjoitteluksi opintojensa alkupuolella oleville korkeakouluopiskelijoille.  

Lujabetoni on vakaa ja menestyksekäs perheyhtiö ja tarjoaa työmahdollisuuksia myös tulevaisuudessa. 

Kysy myös harjoittelu- ja oppisopimusmahdollisuuksia!    


 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Lujabetoni

Lujabetoni suunnittelee, valmistaa ja asentaa rakennuselementtejä, valmisbetonia ja infratuotteita Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on 200M€ ja se työllistää 1000 henkilöä 27:llä tehtaallaan. Lujabetonin strateginen tahtotila on olla toimialansa Vahvin Betoniosaaja. Tämän mahdollistaa toimialan aktiivisin asiakastyöskentely, paras betoniosaaminen sekä parhaat betonituotteet ja –ratkaisut. 

Lujabetonin toiminnan kivijalat ovat Lujissa arvoissa, jotka yhdessä vahvan taseen, kattavan tehdasverkoston, laajan tuoteportfolion sekä osaavan henkilöstön kanssa luovat vahvan perustan menestykselle. Tavoitteitamme kohti menemme jatkuvalla kehitystyöllä, jota ohjaavat rakentavien asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, kestävä kehitys sekä betonirakentamisen tuotteistaminen tehdasvalmiiksi kerrostaloratkaisuiksi. Panostamme merkittävästi henkilöstömme hyvinvointiin, esihenkilötyöhön, työturvallisuuteen ja osaamispääoman kasvattamiseen tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Puhelin: 020 789 5500
Sähköposti: tyohakemukset@luja.fi

Logo

Kesätyöpaikat tuotannon tehtäviin, useita paikkakuntia

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!