Kestävän kehityksen asiantuntija, Lehto Group Oyj, Vantaa

Oletko sinä kestävän kehityksen ja ekologisuuden energinen ja määrätietoinen osaaja, jolla on paloa rakentaa vastuullisuuden ja ekologisuuden ideologiaa edelle aikaamme ja olla luomassa konkreettisia toimia arkeen? Lue lisää, sillä etsimme kollegaa Vantaalle lehtolaisten edellärakentajien tiimiin!

Edellärakentajuus Lehdolla on ennennäkemättömiä ratkaisuja, vakioinnin voimaa ja johtajuutta suunnittelussa. Määrittelemme sen miltä tulevaisuuden rakentaminen näyttää. Se on mm. jatkuvasti kehittyvää moduulirakentamista ja ekologisempia ratkaisuja.  Kestävän kehityksen asiantuntijana tulet näiden asioiden avainpeluriksi.

Vastuullisuus ohjaa toimintaamme
Rakennusalan uudistajana olemme mukana kehittämässä kestäviä ja ympäristöystävällisiä rakentamisen menetelmiä. Asiantuntijana Lehdolla pääset suoraan rakentamisen aallon harjalle sekä alan ytimeen innovoimaan ja kehittämään kestävää kehitystä osaksi prosessejamme ja toimimaan kestävän kehityksen toimintamalliemme todellisena driverina!

Lehto on ympäristöystävällisen rakentamisen edelläkävijä. Rakennamme jo nyt tehokkaasti energiaa ja resursseja säästäen. Tuotteidemme elinkaaren hallinta sekä rakentamisen teollinen esivalmistus vähentävät tuotannosta syntyvää ympäristörasitetta. Hiilijalanjäljen minimointiin perustuva puurakentamisen konseptimme on ainutlaatuinen esimerkki Lehdosta vastuullisena toimijana. Näiden lisäksi kehitämme jatkuvasti itseämme myös ympäristövastuullisuuden osalta.

Lue lisää: lehto.fi/yritys/vastuullisuus

Intohimona kestävämpi huominen?
Tehtävässä vastaat Lehdon ekologisuus- ja vastuullisuusasioiden kehittämisestä ja raportoinnista liiketoimintaamme tukien. Muodostat ja ylläpidät tilannekuvaa vastuullisuusasioiden kehityksestä ja vaikutuksista rakennusalaan ja rakennusliiketoimintaan. Johdat aihealueen tiedon keräämistä, sisäistä kehittämistä ja seurantaa sekä raportoit näistä suoraan konsernin johtoryhmälle. Kanssasi toimivat mm. laatu- ja kehityspäällikkömme sekä suunnittelu.

Vastuualueisiisi kuuluvat energiatehokkuuteen, hiilijalanjäljen arviointiin ja ympäristöluokitusjärjestelmien käyttöön liittyvät asiantuntija- ja laskentatehtävät sekä ekologisuus- ja ympäristöasioiden arkeen vieminen palvelualueiden ja tehtaittemme tukena. Lisäksi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan koulutustapahtumia yhdessä konsernin koulutuspäällikön kanssa ja osallistut kouluttamiseen oman erityisosaamisesi asioissa. Vastaat ekologisuus- ja vastuullisuusasioihin liittyvien verkostojen, ympäristöluokitusten ja viranomaisvaatimusten ajantasaisuudesta sekä tarpeista liiketoimintaan liittyen. Toimit asiantuntijana asiakas- ja sidosryhmäneuvotteluissa ja -tilaisuuksissa.

Lehdolla pääset syventämään ja kehittämään myös omaa osaamistasi, kokemuksesi karttuessa saat vastuullesi isompia projektikokonaisuuksia. Urapolkumallimme ansiosta pystymme tarjoamaan sinulle lisähaastetta halutessasi.

Näitä arvostamme
- omaat energia- ja ympäristötekniikan korkeakoulututkinnon (AMK/YAMK/DI)
- osaat soveltaa kestävän kehityksen keskeisiä käsitteitä rakentamiseen ja taloudellisesti kestävään rakennusliiketoimintaan
- käytät ja analysoit yleisesti käytössä olevia ympäristöjohtamisen työkaluja toiminnan kehittämisen perustana
- analysoit kestävän kehityksen tavoitteiden ekologisia mittareita ja osaat soveltaa ekologisten jalanjälkimääritysten käyttömahdollisuuksia rakennusliiketoiminnassa
- pystyt tukemaan liiketoimintayksiköitä tiedolla liiketoiminnan ja työprosessien kehittämiseksi
- omaat vahvat esiintymis- ja vuorovaikutustaidot, nautit esiintymisestä ja uskot asiaasi
- olet kiinnostunut rakentamisen digitaalisista mahdollisuuksista kestävän kehityksen näkökulmasta
- yhtiömme työkieli on suomi, englannin kielen osaamisesta on etua

Tarjoamme valitulle osaajalle upean työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja ison konsernin kattavat henkilöstöedut sekä koulutusmahdollisuudet. Pääset nauttimaan tehokkaasta perehdytyksestä sekä ketterästä edelläkävijäkulttuurista. Rakentamisen tulevaisuus tehdään Lehdolla ja haluamme sinut mukaan!

Lisätietoja ja hakuohjeet
Jos haluat lisätietoja, voit soittaa suoraan liiketoimintojen tukipalveluidemme johtajalle Timo Reiniluodolle, p. 040 550 1656 tai lähettää sähköpostia timo.reiniluoto@lehto.fi. Lähetäthän CV:si sekä vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen lomakkeen kautta, jonka täyttää näppärästi noin 5 minuutissa.

Haku päättyy 30.6.2021 tai kun sopiva osaaja on löytynyt. Ethän kuitenkaan odottele viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 550 1656
Sähköposti: timo.reiniluoto@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!