Hae tähän työpaikkaan

Lean & Agile Coach

Loihde Advisory on Suomen johtavia datalähtöisen digitalisaation ja muutoksen konsultointi- ja asiantuntijaorganisaatiota. Asiakkainamme on merkittävä osa Pohjoismaiden suurimmista yrityksistä Suomessa ja Ruotsissa. Hyödynnämme laajasti ketteriä menetelmiä, mutta ymmärrämme myös hyvän projektinhallinnan arvon. Projektimme liittyvät usein dataan ja vahvasti dataan nojautuviin tuotteisiin, digiajan teknologioihin ja verkkopalveluihin.

Lean & Agile -tiimimme kasvaa! Etsimme joukkoomme Lean & Agile Coachia, skaalautuvien ketterien menetelmien asiantuntijaa.

Mitä Lean & Agile Coach työnkuvaan kuuluu?

Tässä tehtävässä onnistumiseen tarvitaan kokemusta ison organisaation muutoksesta sekä tuntemusta konsultoinnin haasteista ja mahdollisuuksista. Tehokkaasti toimiminen vaihtelevissa olosuhteissa ja viihtyminen asiakasprojekteissa ovat arkea Lean & Agile tehtävissä. Etsimämme henkilö omaa laajaa ketterien menetelmien ja organisaatioiden kehittämisen tuntemusta, halua kehittää organisaatioiden tapaa toimia sekä kokemusta liiketoimintalähtöisistä hankkeista. Hänelle organisaation kehittyminen on frameworkkeja tärkeämpää.

Mitä odotamme sinulta?

 • Halua olla mukana kehittämässä ketteriä organisaatioita ja ketterää johtamista
 • Sinulla on jo 3-5 vuotta kokemusta skaalautuvista ketteristä menetelmistä: SAFe, Scrum, DA, LeSS, Kaizen, Sales & Operations Planning, Daily Management, Hoshin Kanri, OKR, QFD, VoC tai vastaavista
 • Olet ollut mukana ottamassa malleja käyttöön tai edistämässä niiden käyttöä suurissa organisaatioissa
 • Kykyä kuunnella ja soveltaa osaamistasi asiakkaan parhaaksi
 • Hyvää esiintymistaitoa
 • Erinomaista suomen kielitaitoa

Eduksesi ovat:

 • Muu osaaminen esimerkiksi datasta, designista, ohjelmoinnista, arkkitehtuurisuunnittelusta tai HR:sta
 • Korkeakoulututkinto, ylempi amk tai muu työn kautta hankittu merkittävän pitkä työkokemus
 • Coaching- , fasilitointi-, koulutuskokemus sekä aiempi kokemus konsultoinnista
 • Projektihallintaan ja johtamiseen liittyvät sertifikaatit esim. Lean Six Sigma
 • Halua kehittyä omalla alallasi, sekä valmiutta jakaa osaamistasi yrityksemme sisällä

Mitä me tarjoamme sinulle?

Loihde Advisorylla tulet työskentelemään päivittäin yhdessä digitalisaation parhaiden osaajien parissa: pääset sparrailemaan, haastamaan ja jakamaan osaamistasi paitsi ammattitaitoisten, myös innostavien kollegojen kanssa. Meillä kukaan ei pihtaile osaamistaan, vaan empimättä auttaa kollegaa jakamalla asiantuntemustaan.

Aidon, kannustavan ja konstailemattoman työilmapiirin. Meillä kenenkään ei tarvitse mahtua valmiiseen muottiin, vaan voit tulla sellaisena kuin olet.

Jos tunnet, että sinusta olisi enempäänkin, haluamme auttaa sinua vapauttamaan potentiaalisi. Tarjoamme työntekijöillemme kehittymismahdollisuuksia ja panostamme osaamisesi kehittämiseen kattavien koulutuspolkujemme avulla.

Saat mahdollisuuden työskennellä kiinnostavissa ja vaativissa asiakasprojekteissa, jotka toteutetaan uusimmilla teknologioilla ja ratkaisuilla. Voit päästä esimerkiksi toteuttamaan ratkaisuja, joilla parannetaan asiakaskokemusta sekä tuetaan erilaisten palveluyritysten liiketoimintaa. Projekteissamme parannetaan digitaalisen kaupankäynnin mahdollisuuksia ja jopa kehitetään koko organisaation AI-valmiutta!

Muita työsuhde-etujamme ovat:

 • Mahdollisuus itsenäiselle, ajasta ja paikasta riippumattomalle työskentelylle
 • Työvälineet valintasi mukaan
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, lounas-, liikunta– ja kulttuurisetelit, terveys– ja vapaa-ajan vakuutukset

Jäikö mieleen kysymyksiä?

Laita meille CV:si oheisen linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään Reni Waegelein, reni.waegelein@loihdeadvisory.com tai +358405204288, vastaa mielellään kysymyksiisi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Loihde Advisory

Me Loihde Advisorylla tuemme organisaatiosi yksilöllistä kasvua askel kerrallaan. Onnistumisemme yhtälössä yhdistetään laadukas data, tavoitteita tukeva teknologia, tehokkaat prosessit, sekä organisaatiosi muutosvalmiuden optimoituna liiketoiminnallisiin tavoitteisiin.

Loihteena olemme digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisujen vankka asiantuntija. Molemmat liiketoimintamme ovat saavuttaneet vahvan jalansijan kasvavilla markkinoilla. Meillä on laaja asiakaskunta esimerkiksi terveydenhuollon ja kaupan alalla, finanssi- ja vakuutusalalla sekä energiasektorilla.

Loihde-konsernin juuret ulottuvat vuoteen 1882, jolloin joukko vaasalaisia kauppiaita perusti Oy Waasan Telefooniyhdistyksen, yhdistämään ihmisiä ja edistämään liiketoimintaa. Tänään olemme 850 asiantuntijan työyhteisö, jossa edelleen keskiössä ovat ihmiset. Sekä asiakkaamme, joita varten työtä teemme, että oma henkilöstömme, joka on menestyksemme rakentaja.

Sähköposti: nea.koivumaa@loihde.com
Sijainti: Hevosenkenkä 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!