Hae tähän työpaikkaan

Ketterien menetelmien asiantuntija

Loihde Advisory on Suomen johtavia datalähtöisen digitalisaation ja muutoksen konsultointi- ja asiantuntijaorganisaatiota. Asiakkainamme on merkittävä osa Pohjoismaiden suurimmista yrityksistä Suomessa ja Ruotsissa.


Etsitkö yritystä ja yhteisöä, joka arvostaa laajaa ketterien menetelmien ja organisaatioiden kehittämisen tuntemustasi, haluasi kehittää organisaatioiden tapaa toimia sekä kokemustasi liiketoimintalähtöisissä hankkeissa? Haluatko tehtäviin, joissa pääset hyödyntämään asiaosaamisesi lisäksi myös fasilitointi- ja esiintymistaitojasi?


Lean ja Agile -tiimimme kasvaa ja etsimme joukkoomme skaalautuvien ketterien menetelmien asiantuntijaa.


Mitä odotamme sinulta?


Sinulla on jo kokemusta skaalautuvista ketteristä menetelmistä, kuten SAFe, DA, LeSS tai vastaavat. Olet ollut mukana ottamassa malleja käyttöön suurissa organisaatioissa. Haluat olla mukana kehittämässä ketteriä organisaatioita ja ketterää johtamista. Sinulla on mahdollisesti coaching-kokemusta. Ketterien menetelmien lisäksi sinulla voi olla osaamista lean-periaatteista, design thinkingistä, joiltain ohjelmistokehityksen osa-alueilta (kuten ohjelmointi tai testaus), arkkitehtuureista, HR:stä tai vastaavasta.


Sinulla on kokemusta ison organisaation muutoksesta ja tunnet myös konsultoinnin haasteet ja mahdollisuudet. Osaat toimia tehokkaasti vaihtelevissa olosuhteissa ja viihdyt asiakasprojekteissa. Kokemus konsultoinnista on myös etu, ainakin ymmärrys konsultoinnin luonteesta sekä oikea asenne.


Toivomme sinulta lisäksi halua kehittyä omalla alallasi, sekä valmiutta jakaa osaamistasi yrityksemme sisällä. Vastavuoroisesti saat ympärillesi kollegoita, ketkä haluavat jakaa omaa tietämystään sinulle.


Mitä tarjoamme sinulle?


Hae meille, jos edellytät työnantajaltasi monipuolista ja vaihtelevaa työtä vaativissa projekteissa sekä hyviä osaajia kollegoiksi. Jos lisäksi arvostat byrokratiavapaata työskentelykulttuuria sekä vapautta ja työkaluja kehittää itseäsi ja meitä, ota yhteyttä ja kerro, miksi juuri Talent Base on se oikea työpaikka sinulle.


Jos arvostat aitoa, kannustavaa ja konstailematonta työilmapiiriä, jossa voit olla oma itsesi, niin hyvä juttu. Meillä kenenkään ei tarvitse mahtua valmiiseen muottiin, vaan voit tulla sellaisena kuin olet. Loihde Advisorylla tulet työskentelemään päivittäin yhdessä digitalisaation parhaiden osaajien parissa: pääset sparrailemaan, haastamaan ja jakamaan osaamistasi paitsi ammattitaitoisten, myös innostavien kollegojen kanssa. Meillä kukaan ei pihtaile osaamistaan, vaan empimättä auttaa kollegaa jakamalla asiantuntemustaan.


Meillä saat mahdollisuuden työskennellä kiinnostavissa ja vaativissa asiakasprojekteissa, jotka toteutetaan uusimmilla teknologioilla ja ratkaisuilla. Voit päästä esimerkiksi toteuttamaan ratkaisuja, joilla parannetaan asiakaskokemusta, tuetaan erilaisten palveluyritysten liiketoimintaa tai parannetaan digitaalisen kaupankäynnin mahdollisuuksia. Tai jopa kehitetään koko organisaation AI-valmiutta!


Jos tunnet, että sinusta olisi enempäänkin, haluamme auttaa sinua vapauttamaan potentiaalisi. Tarjoamme työntekijöillemme kehittymismahdollisuuksia ja panostamme osaamisesi kehittämiseen kattavien koulutuspolkujemme avulla.


Lisäksi pääset nauttimaan seuraavista:

 

  • Mahdollisuus itsenäiselle, ajasta ja paikasta riippumattomalle työskentelylle. Yrityksemme avoimuus ja luottamuksen ilmapiiri antavat erinomaisen pohjan työn, perheen ja vapaa-ajan tasapainottamiselle – jokaiselle parhaiten sopivalla tavalla. 
  • Kilpailukykyinen palkkaus (voit valita useammasta eri palkkamallista). 
  • Työvälineet valintasi mukaan. 
  • Hyvät työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, lounas-, liikunta– ja kulttuurisetelit, terveys– ja vapaa-ajan vakuutukset. 
  • Ehdottomasti yhden alan parhaista näköalapaikoista (toimistoltamme voit nähdä hyvällä säällä aina merelle saakka)!
Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • suomi
  • englanti

Loihde Advisory

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!