Key Account Manager - Lähitaksi

Haemme nyt Lähitaksille Key Account Manageria myymään Lähitaksin palveluita yritysasiakkaille. Vastaat tehtävässäsi myynnin lisäksi asiakassuhteiden hoidosta ja Lähitaksin myynnin prosessien kehittämisestä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus ja näyttöjä tuloksellisesta palveluiden myymisestä ratkaisumyynnin keinoin. Olet luonteva esiintyjä ja vakuuttava vuorovaikutustilanteissa. Kommunikoit suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi, ruotsin kielen taito on sinulle eduksi. Olet halukas kehittämään nykyisiä toimintatapoja ja luomaan uutta. Olet suorittanut vähintään ammattikorkeakoulun (esim. tradenomi, restonomi), mutta kuten kaikissa tehtävissä, niin tässäkin tehtävässä asenne ja persoona ratkaisevat!

Tarjoamme vaihtelevan työn, ja hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön ja sen tuloksiin.

Lisätietoa tehtävästä antaa tätä rekrytointia hoitava Eezy Personnel Oy:n suorahakukonsultti Jouni Saarinen (050 556 9041, jouni.saarinen@eezy.fi) tiistaina 12.11. klo 10 – 12 ja torstaina 14.11. klo 10 – 12.

Voit hakea tehtävää tältä sivulta löytyvästä linkistä perjantaihin 22.10. mennessä.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen

Lähitaksi Oy

Lähitaksi tarjoaa kaikille toimialueellamme liikkuville tasalaatuista taksipalvelua 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Palvelumme on nopeaa, helppoa, luotettavaa, turvallista ja ystävällistä aina tilaushetkestä matkan päättymiseen saakka. Lähitaksin taksin voit tilata pääkaupunkiseudulla ja koko Uudellamaalla, sekä Riihimäellä. Lähitaksin taksit palvelevat myös Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja Helsingin satamissa.

Lähitaksi on autoilijoiden vuonna 1965 perustama taksien tilausvälitysyhtiö, jonka toiminta-alue on 24 kuntaa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla sekä Riihimäellä. Toiminta-alueen pinta-ala on noin 8 300 km², asukkaita alueella on noin 1,7 miljoonaa. Lähitaksin autoja on noin 1 400 ja kuljettajia lähes 4 000. Lähitaksi on laatusertifioitu taksikeskus. Lähitaksilla on myös Kestävän Kehityksen Ohjelma, mikä kattaa ekologisen, sosiaalisen ja taloudellisen kestävyyden osa-alueet.

Sijainti: Nuijamiestentie 7, 00400 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!