Key Account Manager, Severa Customer Success

Etsimme Visma Severan asiakaspalvelutiimiimme aktiivisesta asiakastyöstä syttyvää Key Account Manageria!

Visma Severa yhdistää saumattomasti myynnin, projektit, tunnit sekä laskutuksen. Se on Suomen suosituin projektinhallintaohjelma, jota hyödyntää jo 1500 asiakasyritystä ja yli 33 000 käyttäjää.

Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on auttaa asiakkaitamme menestymään yritysohjelmistojen ja -sovellusten avulla. Haluamme, että asiakkaamme toimivat tehokkaasti ja tekevät parempia päätöksiä nykyaikaisten työkalujen ansiosta. Oletko sinä meidän tiimin seuraava huippuosaaja, joka johdattaa asiakkaitamme menestykseen?

Mikä sinua meillä odottaa?

Työskentelet 10-henkisessä tiimissä, osana Visma Severan asiakaspalvelua. Vastaat Visma Severa -järjestelmän käyttöönottoprojekteista sekä nykyasiakkaiden konsultoinnista ja koulutuksesta niin suomeksi kuin englanniksi. Toimit myös projektipäällikkönä erikokoisissa käyttöönotoissa, joissa sinulta odotetaan johtajuutta, hyviä kommunikointi- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä kuunnella ja vaikuttaa. Pääset myös haastamaan itseäsi erilaisissa projekteissa, ratkaisemaan asiakkaidemme erilaisia tarpeita ja tehostamaan heidän arkeaan Visma Severan avulla. 

Mitä tarvitset menestyäksesi tehtävässä?

  • Kokemusta asiakaspalvelusta ja kykyä työskennellä haastavissakin tilanteissa asiakkaiden kanssa
  • Kokemusta ohjelmistoprojekteista ja -käyttöönotoista
  • Hyvää kokonaisuuksien hallintaa
  • Tavoitteellisuutta, itseohjautuvuutta ja proaktiivisuutta
  • Paineensietokykyä
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa

Henkilönä olet empaattinen ja helposti lähestyttävä, mutta määrätietoinen. Sujuva suullinen ja kirjallinen hollannin kielitaito katsotaan eduksi.

Haluamme, että viihdyt ja kasvat meillä

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltämme rohkeutta ja ketteryyttä. Pääset työskentelemään laaja-alaisesti erilaisten asiakkaiden ja yrityksemme eri osastojen kanssa, joten sosiaalisuus ja yhteistyökyky ovat työntekijöidemme valtteja.

Olemme viihtyisä ja rento reilun 350 hengen työyhteisö, käytämme moderneja työvälineitä ja pidämme hyvää huolta toisistamme, koska uskomme vahvasti henkilöstön olevan suurin voimavaramme. Olemme sitoutuneita ja teemme työtä kuin omalle yritykselle. Saamme ottaa vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallamme tavalla. Meillä on edellytyksiä uuden oppimiseen, ammattitaidon kasvattamiseen ja urakehitykseen. Asetamme kunnianhimoisia tavoitteita ja olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi. Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kymmenenä peräkkäisenä vuotena. 

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Jos tiedät olevasi oikea henkilö tehtävään, niin lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.12.2022 mennessä! Aloitamme haastattelut viikolla 50, mutta juhlapyhien vuoksi jatkamme niitä tarvittaessa vielä vuoden vaihteen jälkeen.

Visma Solutionsin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Lappeenrannassa ja Lahdessa, mutta voit työskennellä myös muiden Visma-yhtiöiden toimistoilta käsin tai etänä. Toivomme sinulta kuitenkin mahdollisuutta käydä toimistolla tapaamassa tiimiläisiä ajoittain tarpeen mukaan.

Palkkahaarukka tehtävässä on n. 3000-4500 euroa, mutta neuvotellaan tapauskohtaisesti relevantin osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Team Manager Jarmo Keltanen, jarmo.keltanen@visma.com, puh. 045 876 2972.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 350 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1700 asiantuntijaa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 15 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Villimiehenkatu 10, Lappeenranta / Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki

Logo

Key Account Manager, Severa Customer Success

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!