Key Account Manager

Oletko ratkaisumyynnin ja asiakassuhteiden rakentamisen ammattilainen, joka kartoittaa herkällä korvalla asiakkaan tarpeet ja tähtää pitkäkestoisiin, luottamuksellisiin asiakassuhteisiin?

Etsimme nyt Suomen tiimiimme

KEY ACCOUNT MANAGERIA

vahvistamaan päivittäistavarakaupan myyntitiimiämme!

Tässä tehtävässä vastuullasi on ennen kaikkea S-ryhmän asiakkuutemme haltuunotto ja kehittäminen. Kehität myyntiä, kannattavuutta ja asiakastyytyväisyyttä vakaalla otteella yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa.

Etsimme tehtävään kokenutta avainasiakkuustyön ammattilaista, jolla on taustaa päivittäistavarakaupan alalla / FMCG-markkinoilla ja joka kykenee johtamaan omaa tekemistään itsenäisesti myynnin analytiikan ja POS-analytiikan viitoittamana. Arvostamme eritoten kokemusta S-ryhmän kanssa toimimisesta. Onnistut tehtävässä parhaiten, jos olet henkilönä ulospäinsuuntautunut sekä positiivinen ja kommunikointitaidoiltasi vakuuttava. Tarvitset tehtävässä suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.                                       

Toivomme sinulta pitkäjänteisyyttä ja sitoutumista tehtävään avainasiakkuuksiemme parissa. Jotta työntekijämme viihtyisivät meillä mahdollisimman hyvin, tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset henkilöstöetuudet, mm. täysautoedun, täyden lounasedun, virkistysedun sekä hammaslääkäriedun. Tämän lisäksi saat työkavereiksesi loistavat kollegat ja rennon, mukavan työilmapiirin.

Toimistomme sijaistee Tammistossa Vantaalla. Tehtävässä on mahdollista tehdä joustavasti etätöitä. Työ edellyttää matkustamista noin 20 päivää vuodessa.

Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan! Kerro meille itsestäsi osoitteessa www.eezypersonnel.fi viimeistään 31.7.2021 mennessä. Toivomme, että saamme hakemuksen ja CV:n englanninkielisinä. Aloitamme haastattelut tehtävään elokuun alussa.

Mikäli haluat keskustella paikasta, voit olla yhteydessä rekrytointikumppaniimme Ulla Kauppiin, p. 050 4661062 tai ulla.kauppi@eezy.fi (26.6. asti) ja 5.7. jälkeen Marjaana Rauhalaan, marjaana.rauhala@eezy.fi tai +358 50 477 6393.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

GB Foods Oy

GB Foods on on kansainvälinen perheyritys, jossa työskentelee noin 3 300 henkilöä. Missiomme on valmistaa ja tarjota herkullisia ateriaratkaisuja paikallisilla resepteillä kuluttajille arjen helpottamiseksi. Historiamme alkaa jo vuodesta 1937 ja meillä on toimintaa yli 50:ssä maassa. GB Foods Suomi Oy on osa pohjoismaista organisaatiota, jossa työskentelee yli 70 työntekijää. Yrityksellä on maailmanlaajuisesti 27 johtavaa tuotemerkkiä ja Suomessa myytävät tuotemerkit koostuvat tunnetuista nimistä kuten Blå Band, Lämmin Kuppi, Bong Touch of Taste, Raguletto ja Mrs Cheng’s. Tutustu meihin tarkemmin sivuillamme:  www.thegbfoods.com

Tervetuloa mukaan tekemään kasvua kanssamme!

Sijainti: Tammiston Kauppatie 7B, Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!