Key Account Manager

Etsimme myyntihenkistä Key Account Manageria vakituiseen työsuhteeseen!

Mitä tulisit meille tekemään?

Päätehtävänäsi Key Account Managerinamme on asiakassuhteen ylläpito ja kehittäminen nimetyissä asiakkuuksissa Suomessa. Tehtävän ytimessä on Lumenen markkinoilla menestymisen varmistaminen sekä kasvun tuominen sekä meille että asiakkaalle. Asiakkaan liiketoiminnan ja tarpeiden ymmärtäminen ovat keskeisessä roolissa asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa.

Tehtävän keskiössä on pitkän ja lyhyen aikavälin asiakasstrategian kehittäminen, toteuttaminen ja seuranta yhteisesti sovittujen tavoitteiden pohjalta. Tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa kuuluu yhteisen liiketoimintasuunnitelman laatiminen keskittyen lanseerauksiin, promootioihin ja yhteiseen mainontaan sekä osallistuminen vuosisopimusneuvotteluihin. Operatiivisen tekemisen keskeisimpiin osiin kuuluvat liikevaihto- ja kampanjasuunnitelmien laatimisen lisäksi toteutettujen toimenpiteiden analysointi ja liiketoiminnan kehittäminen analysoinnin pohjalta.

Päivittäisessä työssäsi teet tiivistä yhteistyötä markkinointiosaston, talousosaston ja toimitusketjun hallinnan kanssa.

 

Mitä asioita etsimme hakemuksestasi?

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallisen alan koulutusta. Toivomme sinulla olevan myös muutamien vuosien kokemus vastaavanlaisista tehtävistä sekä ymmärrystä asiakkuudenhallinnasta. Ymmärrys FMCG-alasta katsotaan eduksi, mutta uudet ja raikkaat ideat alan ulkopuolelta ovat hyvin tervetulleita. Etsimämme henkilö on myyntihenkinen ja sinnikäs, ja löytää jatkuvasti uusia tapoja palvella asiakkaitamme löytäen ketterästi ratkaisuja eteen tuleviin haasteisiin.

Etsimme pirteää henkilöä, jolla on myyntityö verissä, vahva kaupallinen ajattelutapa sekä hyvä liiketoimintaymmärrys. Omatoimisuus, kyvykkyys priorisoida ja tarttua ennakkoluulottomasti tekemiseen kantavat tässä tehtävässä pitkälle. Erinomaisten yhteistyötaitojen lisäksi sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja asiakkaiden kanssa työskentely on lähellä sydäntäsi.

Etsimmekin positiivista tekijää, jolla on kykyä innostaa muut mukaan ja tuoda energiaa ympärilleen!

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän ammattitaitoisessa ja ketterässä tiimissä. Tarjoamme tarvittavan tuen ja raamit työssä onnistumiselle, mutta meillä pääset aidosti vaikuttamaan omaan työhösi. Arvostamme uusia ideoita ja kehitysehdotuksia toimintamme jatkuvaksi parantamiseksi, ja toivommekin koko tiimin osallistuvan aktiivisesti ja ennakkoluulottomasti liiketoiminnan, tiimin ja koko kulttuurimme kehittämiseen. Uskomme siihen, että yhdessä toisiamme tukien pääsemme pidemmälle.

Tarjoamme henkilöstöllemme laajat henkilöstöedut, kuten mahdollisuuden ostaa tuotteitamme edulliseen hintaan, lounasedun omassa henkilöstöravintolassamme sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

 

Lisätietoa tehtävästä

Olisitko sinä meidän uusi Key Account Managerimme?

Rekrytointia hoitaa puolestamme Biisoni Group Oy:ltä Rekrytointikonsultti Anni Siintola, 050 476 8137, anni.siintola@biisoni.fi. Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 8.12.2021 Biisonille täällä: https://rekry.biisoni.fi/jobs/1442866-key-account-manager-lumene-oy

Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Permanent

Työsuhde-edut

  • Reduced prices on Lumene and Cutrin products
  • Occupational healthcare
  • Employee benefit scheme (CAPS)
  • Employer subsidised restaurant in Kauklahti premises

Lumene

The Lumene group employs 400 people globally in a variety of roles including, marketing, sales, research and development, manufacturing, finance and IT.

With 50 years of experience in cosmetics and beauty industry, we’ve built a brand based on the quality of our products and our unique viewpoint on beauty; creating skincare and makeup ranges using wild arctic ingredients and state-of-the art extraction processes that bring out natural, luminous beauty.

At Lumene, we are committed to bringing the best of Nordic and Finnish nature to people all over the world, helping people achieve their own idea of beautiful every single day. If you believe you have what it takes, and you share our passion for developing natural beauty from a truly unique part of the world, consider joining us.

Ota yhteyttä:

Puhelin: +358 204 877 100
Sähköposti: careers@lumene.com
Sijainti: Lasikuja 2

Lumene is the 6th Most Attractive Employer in Finland amongst business students according to Universum’s ranking. Lumene is also ranked as best in industry for Fast Moving Consumer Goods amongst business students. You can read more about Universum’s study here.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!