Key Account Manager

Har du ett starkt engagemang för försäljning med en näsa för affärer? Har du erfarenhet och god förståelse från detaljhandeln eller apoteksbranschen? Då är detta en spännande möjlighet för dig!

Verman Sverige AB söker en Key Account Manager som kan bidra till att utveckla företagets verksamhet och försäljning på den svenska marknaden - och som har förmåga att utveckla framgångsrika strategier och kundaktiviteter.

Om rollen

Som Key Account Manager för Verman på den svenska marknaden kommer du att driva försäljningen av våra varumärken tillsammans med svenska återförsäljare. Du arbetar nära dina kunder för att hjälpa dem att växa på sin marknad, både i fysiska butiker och online.

Ditt mål som KAM blir att bidra till att upprätthålla och få verksamheten att växa för att uppnå långsiktig framgång. Framgång definieras av det långsiktiga förtroendepartnerskapet med dina kunder och de resultat som genereras genom dessa partnerskap.

Tillsammans med Commercial Director kommer du att utveckla strategier för att uppnå försäljningsmål och öka lönsamheten. Du kommer att planera och genomföra produktlanseringar enligt marknadsplan för att uppnå överenskomna mål.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad, entusiastisk men även ambitiös och affärsmässig, med minst 5 års erfarenhet från detaljhandeln eller apoteksbranschen. Du bör ha erfarenhet av digitala plattformar och från att hjälpa kunder att driva sin försäljning både via online-kanaler och fysiska butiker.

Du bör också ha erfarenhet av att sälja mot kategorichefer och förhandla affärer med de stora detaljhandelskedjorna och/eller apotekskedjorna i Sverige. Vi söker dig som är en skicklig relationsbyggare och som är duktig på att förhandla, presentera och paketera gentemot kunder och samarbetspartners.

I rollen som KAM kommer du få en central roll inom Verman Sverige AB och kommer att få stöd från ett väletablerat och framgångsrikt familjeägt företag som bildades 1987.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV så snart som möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Leena Hörnlund på MPS Sweden Executive Search på telefon 073 5578 707 eller via email leena.hornlund@mps.se.

Lämna in din information mellan och

Verman Sverige AB

Verman är ett finskt företag som sedan 30 år verkar inom kosttillskott och läkemedel. Företaget fokuserar på produkter av hög kvalitet som främjar hälsa och välbefinnande och är ett av Nordens snabbast växande företag i sitt segment. Vermans expertis ligger inom innovation, FoU, marknadsföring och försäljning av produkter som är marknadsledande inom sina kategorier. Verman har en mycket ambitiös tillväxtplan och ser en stor potential på den svenska marknaden.

 

Logo

Key Account Manager

Är du säker att du vill återkalla den här ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!