KFS Finland Oy - Avoin hakemus

Etsitkö infra-alan töitä?

 

Kiinnostaako sinua työ vaativan infrarakentamisen toteuttajaporukassa? Me KFS Finlandin työntekijät arvostamme ammattitaitoa ja halua osaamisen kartuttamiseen monimuotoisissa hankkeissa. Meille on tärkeätä, että koet arvomme ja toimintatapamme omaksesi sekä toimit niiden mukaisesti. Etsimme koko ajan lisää vahvistusta kasvavaan joukkoomme. Ilmianna meille osaamisesi avoimen hakemuksen kautta ja kerro meille millaisia työtehtäviä haluaisit päästä tekemään.

 

Työn tekeminen oikein on tahdon asia ja tahdomme yhdessä olla enemmän!

 

Tyytyväiseen asiakaskuntaamme kuuluu muun muassa rakennusliikkeitä, kuntia, Väylävirasto sekä kertarakentajia. Suunnittelijoiden, tilaajien ja toteuttajien tiivis yhteistyö takaa kustannustehokkaan ja laadukkaan lopputuloksen. Tästä syystä KFS Finland panostaa merkittävästi suunnitteluosaamiseen. Tavoitteenamme on löytää parhaat toteutusratkaisut asiakasta kuunnellen.

 

KFS Finland Oy toteuttaa niin pienet kuin suuretkin kohteet hyödyntäen monipuolista organisaatiota ja kalustoa. Tästä esimerkkinä jo useat onnistuneesti toteutetut niin pienet aliurakointikohteet kuin suuret päätoteutuskohteetkin.

 

KFS Finlandin toimipisteet ovat Tuusulassa, Tampere, Hämeenlinnassa, Maskussa, Vihdissä ja Lappeenrannassa. 

 

 

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Kattavat työterveyspalvelut
  • Hyvä perehdytys
  • Mukavat työkaverit
  • Ateriakorvaus tai päiväraha
  • Monipuolinen työympäristö
  • Koulutukset

KFS Finland Oy

Sanomme olevamme infra-alan edelläkävijöitä, ja myös tarkoitamme sitä. Siksi etsimme työntekijöitä, jotka eivät mene massan mukana vaan haastavat itsensä joka päivä. Edellytämme henkilöstöltämme suoraselkäisyyttä, sillä olemme tunnettuja siitä, että pidämme antamamme lupaukset.

Toteutamme vaativimmatkin infrarakentamisen kohteet. Palvelumme tuovat ratkaisuja siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Panostamme työn ja projektinhallinnan laatuun. Meille on tärkeää myös innovoida ja kehittää koko ajan toimintatapojamme. Näin voimme tarjota asiakkaalle paitsi laadullisesti myös kustannuksiltaan parempia ratkaisuja.

Urakoimme ympäri Suomen ja toimipaikkamme löytyvät Tuusulassa, Hämeenlinnassa, Maskussa, Tampereella ja Lappeenrannassa.

 

Puhelin: +358 207 851 480
Sijainti: Haarakaari 42 04360 Tuusula
Logo

KFS Finland Oy - Avoin hakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!