Kiinteistöassistentti - kesätyö

Haemme KIINTEISTÖASSISTENTTIA kesätöihin touko-elokuun ajaksi.

Kiinteistöassistentti toimii asiakkuusosastollamme isännöinnin tukena. Tehtävässä painottuvat asiakaspalvelu ja asiakasyhteistyö.  

Kiinteistöassistentin tehtäviin kuuluu kodinkoneiden korjausten ja -tilausten koordinointi, asukasviestintä muuttotarkastusten osalta, avainhallinta ja yhteistyö huoltoyhtiöiden sekä teknisen isännöinnin kanssa. Kiinteistöassistentti palvelee asiakkaita sekä puhelimitse että sähköpostitse. 

Etsimme henkilöä, jolla on asiakaslähtöinen asenne, sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Työotteesi on järjestelmällinen ja sinulla on hyvät organisointitaidot sekä intoa opetella uutta. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja joustava. Aikaisempi työkokemus asiakkaiden kanssa toimimisesta katsotaan eduksi. 

Toivotamme sinut tervetulleeksi yhdeksän hengen asumisen palvelun ammattilaisen tiimiin. Tiimissämme vaalimme hyvää yhteishenkeä, toistemme auttamista ja iloa. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja kiinteistöassistenttien sekä esihenkilösi tuki on aina käytettävissäsi. Me autamme sinua onnistumaan. Meillä Asuntosäätiössä on vahva yhteisöllisyys ja toistemme auttamisen kulttuuri. Voit työskennellä joustavasti niin moderneissa toimitiloissamme Tapiolassa, kuin etänäkin. Tarjoamme sinulle myös kattavan työterveyshuollon sekä lounasedun.

Tutustu Asuntosäätiöön tarkemmin verkkopalvelussamme asuntosaatio.fi.  

Kiinnostuitko?   
Lähetä hakemus ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, viimeistään 29.1.2023 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja: Asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistö, +358 20 161 2294.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: kesätyö

Asuntosäätiö

Meillä Asuntosäätiössä työskentelee ainutlaatuinen joukko ihmisiä, yhteisenä tavoitteenaan luoda onnellisia ja hyviä koteja. Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua. 

Meillä työskennellään asumisen elinkaaren jokaisessa vaiheessa aina maanhankinnasta ja rakennuttamisesta siihen, kun asiakkaamme löytävät kodin, muuttavat sisään ja asuvat tyytyväisinä hyvin hoidetuissa kiinteistöissämme. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.   

Jotta voimme tarjota parasta asumista elämän eri vaiheisiin, tarvitaan monipuolista, yli ammattirajojen tehtävää yhteistyötä sekä erilaisia osaajia. Haluamme rohkeasti katsoa tulevaisuuteen ja oppia uutta sekä jakaa pitkän historiamme aikana kertynyttä osaamistamme asumisen kehittämiseksi. Tarjoamme alan opiskelijoille ja uransa alkuvaiheessa oleville ammattilaisille erilaisia työmahdollisuuksia ja haluamme parhaamme mukaan tukea sinua kehittymään.  

Meillä töitä tehdään innostavalla, uteliaalla ja hyväntuulisella asenteella. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme, ja haluamme kehittyä yhdessä koko henkilöstömme kanssa parhaaksi työpaikaksi – matka on vielä kesken, mutta tavoitteenamme on olla joka päivä eilistä parempi. 

 

Logo

Kiinteistöassistentti - kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!