Kiinteistöassistentti

 

Oletko sinä Puolustuskiinteistöjen uusi kiinteistöassistentti?

 

Puolustuskiinteistöt on Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitos, jonka tehtävänä on tuottaa tilapalvelut Puolustusvoimille ja sen määrittämille kumppaneille.

Haemme kiinteistöassistenttia Keski-Suomen alueelle Siilinjärvelle Rissalan paikallisyksikköön. Miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

 

  1. Tehtäväsi on toimia aktiivisena jäsenenä paikallisyksikössä ja tukea Puolustuskiinteistöjen ylläpitopalveluiden toimintaa.       
  2.  Pääset toimimaan oman yksikön lisäksi Puolustusvoimien joukko-osastojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueella.        
  3. Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä kannustamme kehittymään alasi huippuosaajaksi.

 

Olet osa Keski-Suomen alueen assistenttiryhmää ja sinun toimipaikkasi on Siilinjärvellä Rissalassa. Tehtävääsi kuuluu aluejohtajan ja kiinteistöpäälliköiden tukeminen tulosyksikön talouden seurannassa. Tehtävään sisältyy oman yksikön edustajana toimiminen konsernin yhteisiin palveluihin ja toimit Digi- ja väestötietoviraston tunnistekorttien rekisteröijänä. Lisäksi tehtäviin kuuluu mm. osto-, myynti- ja matkalaskujen käsittely, turvallisuusasiat kuten turvallisuusselvitysten ja kulkulupien käsittely sekä yleiset toimiston hallinnolliset tehtävät. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua mielenkiintoisiin toiminnan ja tietojärjestelmien kehittämishankkeisiin.

 

Tarjoamme sinulle joustavat työajat ja nykyaikaiset työntekemisen mahdollisuudet sekä mahdollistamme oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvan kehittämisen.

 

Hae meille kiinteistöassistentiksi, jos sinulla on

  • tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus ja vähintään 3 vuoden soveltuva kokemus alalta
  • kokemusta laskutus-, raportointi- sekä asiakirjahallintajärjestelmien käytöstä
  • kykyä oma-aloitteisuuteen, jämäkkyyteen, järjestelmällisyyteen sekä vastuullisuuteen
  • hyvät vuorovaikutustaidot sekä kirjalliset ja suulliset viestintätaidot
  • hyvä perus Microsoft Office-työkalujen hallinta ja kyky oppia tietojärjestelmiä.

 

Eduksi katsotaan kokemusta julkisista hankinnoista, sopimusten valmistelusta ja käsittelystä, rakennushankkeisiin ja kiinteistötietoihin liittyvien teknisten dokumenttien käsittelystä sekä innovatiivinen luonne.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Mikko Rissanen, puh. 0294 83 2182.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 21.8.2022.

 

Haku alkaa ja päättyy

Puolustuskiinteistöt

Vastaamme puolustushallinnon kiinteistöistä, niiden ylläpidosta ja palveluiden järjestämisestä kaikissa turvallisuustilanteissa. Valmius, varautuminen ja vastuullisuus ovat kaiken toimintamme keskiössä. Teemme tilaa tulevaisuudelle ja turvallisuudelle.

Puolustuskiinteistöt aloitti toimintansa 1.1.2021 Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitoksena. Puolustuskiinteistöihin keskitettiin puolustushallintoa palvelevat toiminnot ja palvelut Senaatti-kiinteistöistä ja Puolustushallinnon Rakennuslaitoksesta. Tavoitteena on yksinkertaistaa kumppanuusrakennetta puolustushallinnon kanssa ja mahdollistaa syvempi, strateginen kumppanuus.

Sijainti: Siilinjärvi
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!