Kiinteistöassistentti

 

Oletko sinä Senaatin uusi kiinteistöassistentti?

Suomen valtiohallinnon toimitila-asiakkaat ja Senaatin Pohjois-Suomen alue kaipaavat kiinteistöassistentin ammattitaitoasi. Liity osaavaan joukkoomme Rovaniemelle. Miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

 

  1. Pääset huolehtimaan siitä, että yksikön toiminta on sujuvaa ja pääset omalla työpanoksellasi vaikuttamaan asiakastyön ja asiantuntijoiden onnistumiseen.        
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.       
  3. Pääset mukaan yksikköön, jossa kannustetaan, uskalletaan ja viihdytään. Vuoden 2022 henkilöstötyytyväisyys oli erinomaisella tasolla ja me-henki korkealla. Teemme asioita yhdessä ja autamme työkaveria.

 

Tehtävänäsi on vuokrasopimusten laatiminen, laskutuksen oikeellisuudesta ja käynnistämisestä vastaaminen, vuokraukseen liittyvien järjestelmätietojen ylläpito sekä tietojen oikeellisuuden varmistaminen, raportointi, osto- ja myyntilaskutuksen hoito, piirustus- ja asiakirja-arkistointi sekä muut yleiset toimistotyöt.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme sinulle joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat. Saat mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

 

Hae meille kiinteistöassistentiksi, jos sinulla on

  • soveltuva opisto- tai AMK-tutkinto
  • muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
  • asiakaslähtöinen ajattelutapa ja yhteistyötaito
  • huolellinen ja pitkäjänteinen tapa tehdä työtä
  • ryhmätyöskentelyvalmius.

 

Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta kiinteistöalan tehtävistä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluryhmän päällikkö Kirsi Härkönen, p. 050 467 5513.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 7.10.2023.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä.

Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle!

Sijainti: Rovaniemi
Logo

Kiinteistöassistentti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!