Kiinteistöhuollon kesätyö

Tule mukaan SOLin mukavaan tiimiin!
SOL Kiinteistöpalvelut Oy palkkaa kesätyöntekijöitä erilaisiin kiinteistöhuollon tehtäviin seuraaviin kaupunkeihin:

-Espoo
-Helsinki
-Vantaa
-Inkoo
-Jyväskylä
-Kuusamo
-Lahti
-Oulu
-Savonlinna
-Seinäjoki
-Tampere

Työpäivät koostuvat työkohteesta riippuen mm. seuraavista työtehtävistä:
Viheralueiden hoito, kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden huoltotyöt, ovenavaukset, ym.
 
Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esimiehemme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ja milloin olet käytettävissä. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välillä. Haastattelut aloitamme helmikuun aikana. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä.

Hae mukaan aurinkoiseen porukkaamme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • ajokortti
  • riittävä suomen kielen taito
  • halua oppia
  • oma-aloitteisuus
  • reipas asenne

 

SOL Kiinteistöpalvelut Oy

SOL Kiinteistöpalvelut Oy on kiinteistönhoidon, talotekniikan sekä turvapalveluiden palveluyritys. Olemme toimineet Suomessa yli 30 vuoden ajan ja nykyisin voimakkaasti kasvavassa yrityksessämme on jo lähes 400 ammattilaista. Toiminnassamme näkyy positiivinen ja aurinkoinen arvomaailma; meillä viihdytään ja kehitytään. Näin onnistumme tuottamaan asiakkaillemme toimivia palveluita – ja hyvää asiakastyytyväisyyttä.

SOL Kiinteistöpalvelut Oy on osa vakavaraista perheyhtiötä, SOL-konsernia. Kaikkiaan meitä SOLilaisia on n. 14 000. Konsernillamme on toimintaa Suomen lisäksi Baltiassa ja Pohjoismaissa.

SOL KONSERNI
Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

 

Logo

Kiinteistöhuollon kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!