Kiinteistöhuollon kesätyö

SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Tulemme palkkaamaan kesätyöntekijöitä erilaisiin kiinteistöhuollon tehtäviin seuraaviin kaupunkeihin:

-Espoo
-Helsinki
-Vantaa
-Hämeenlinna
-Inkoo
-Jyväskylä
-Kuusamo
-Lahti
-Oulu
-Savonlinna
-Seinäjoki
-Tampere

Työpäivät koostuvat työkohteesta riippuen mm. seuraavista työtehtävistä:
Viheralueiden hoito, kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden korjaustyöt, ovenavaukset, ym.
 
Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esimiehemme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ja milloin olet käytettävissä. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä.

Hae mukaan aurinkoiseen jengiimme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • riittävä suomen kielen taito
  • oma-alotteisuutta
  • reipasta asennetta
  • halua oppia

Lisäksi eduksesi on:

  • ajokortti

 

SOL Kiinteistöpalvelut Oy

SOL Kiinteistöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Kiinteistöpalvelut Oy on kiinteistö- ja turvallisuuspalveluihin erikoistunut palveluyritys. Toimimme valtakunnallisesti ja asiakkaitamme ovat sekä julkisen sektorin yhteisöt että yksityiset yritykset. SOL Kiinteistöpalvelu vastaa kiinteistöjen kokonaisylläpidosta, teknisen ylläpidon ja turvallisuuden huomioiden. Kiinteistöjen etähallinnan avulla seuraamme ja optimoimme kiinteistöjen talotekniikkaa, energiaseuranta, liikenteenohjausta, kameravalvontaa ja kiinteistöjen turvallisuutta. Elinkaaripalveluidemme kautta tarjoamme asiantuntemusta rakennuksen eri vaiheisiin uudisrakennuksista haastaviin saneerauskohteisiin.

 

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Logo

Kiinteistöhuollon kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!