Kiinteistöjohtaja


Pirkanmaan Osuuskauppa hakee uuteen Kiinteistöliiketoiminta-yksikköönsä innovatiivista ja verkostoitunutta Kiinteistöjohtajaa vastaamaan yksikön toiminnasta ja luotsaamaan yksikköä tulevaisuuteen. Tehtävä on uusi ja tarjoaa huikean ammatillisen mahdollisuuden noin 350 000 neliön ja 40 milj. euron vuokatuottojen sisältämän kiinteistökokonaisuuden johtamisessa ja kehittämisessä.

 

Kiinteistöjohtajana johdat POK:n liikepaikkojen kehittämistä ja uusien liikepaikkojen hankintaa sekä vastaat liikepaikkojen vetovoimaisesta vuokralaismixistä ja kiinteistöliiketoiminnan tuloksesta. Liikepaikkojen erinomaisen asiakaskokemuksen varmistaminen sekä vastuullisuusnäkökulman toteuttaminen on tärkeä osa työnkuvaasi. Uutena kiinteistöjohtajana pääset luomaan näiden tavoitteiden mukaista kiinteistöstrategiaa ja rakentamaan uutta organisaatiota ympärillesi.

 

Toivomme löytävämme tehtävään henkilön, jolla olisi seuraavaa osaamista:

  • näkemystä ja kokemusta kiinteistöliiketoiminnan kokonaisuuden johtamisesta
  • vahvaa kiinteistökehittämis- ja hankejohtamisosaamista
  • liiketoiminnallista draivia ja kiinnostusta alan trendien seuraamiseen ja hyödyntämiseen
  • erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä kyky vaikuttavaan ja vakuuttavaan esiintymiseen erityisesti sidosryhmäyhteistyössä
  • johtamiskokemusta – yrityskulttuuriamme määrittelee Ihmiset ensin-periaate, joten johtajana koet tämän olevan sydäntäsi lähellä. Olet aikaansaava ja osaat tehdä päätöksiä, mutta olet myös inhimillinen johtaja, mahdollistat kehittymisen ja innovoinnin.

 

Tarjoamme sinulle laajan ja mielenkiintoisen toimenkuvan uudella liiketoiminta-alueellamme. Saat myös Osuuskaupan ylivoimaiset, koko Suomen kattavat henkilöstöedut sekä tietenkin erinomaisen työyhteisön osaavine kollegoineen.


Oletko sinä hakemamme rohkea ja kehittymisintoinen alan ammattilainen, joka innostuisi paitsi kiinteistöliiketoimintamme kokonaisuuden johtamisesta, myös sen viemisestä kokonaan uudelle tasolle? Jos kiinnostuit, hae tehtävään 1.8.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Eezy Personnelin Senior Executive Search Consultant Tero Hassinen, puh. +358 50 388 3039 tai tero.hassinen@eezy.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 204 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla 114 liikepaikassa ja verkossa yli 2900 ihmisen voimin.

Sijainti: Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!