Kiinteistökehityspäällikkö

Oletko sinä Senaatin uusi kiinteistökehityspäällikkö?

Senaatti-kiinteistöjen konsernin yhteisissä palveluissa toimiva kiinteistökehitys ja -myynti kaipaa ammattitaitoasi. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

  1. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen Suomen suurimman kiinteistöomistajan kiinteistösalkun parissa.   
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.   
  3.  Pääset kehittämään kaupunkiympäristöjä, joissa valtiolta myytäväksi vapautuneisiin kiinteistöihin luodaan uutta elämää eri yhteistyökumppanien ja -tahojen kanssa. 

Tehtävänäsi on edistää sinulle nimettäviä kehitysprojekteja suunnitelmallisesti ja tulosvastuullisesti aina kiinteistömyynteihin saakka. Pääset myös mukaan suunnittelemaan ja kehittämään Kiinteistökehitys ja -myynti -yksikkömme toimintaa.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävän toimipiste sijaitsee Helsingissä, mutta työssä tehdään tiivistä yhteistyötä eri kaupunkien asiantuntijoiden, asiakkaiden ja sidosryhmien sekä palvelukumppanien kanssa.

 

Hae meille kiinteistökehityspäälliköksi, jos sinulla on

  • tekninen tai kaupallinen soveltuva korkeakoulututkinto
  • vähintään viiden vuoden työkokemusta kiinteistökehittämisen tai -kaupan tehtävistä
  • kiinteistökehittämisen tai -kaupan analyysien tuntemusta ja kykyä hyödyntää niitä
  • kaavatalouden ja -prosessien osaamista ja ymmärrystä kaupunkien päätöksenteosta
  • näyttöjä projektien tuloksellisista läpivienneistä
  • kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen taitoa.

 

Arvostamme halua kehittää ja kehittyä. Asiakaskeskeisellä ja vuorovaikutteisella toimintatyylillä sekä pitkäjänteisellä otteella hoidat tehtäväsi menestyksellä maaliin.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistökehitysryhmän päällikkö Elias Rainio, p. 050 439 1337 (soittoajat ma 17.1. klo 14-16, ke 19.1. klo 11-13, ma 24.1. klo 13-15 ja pe 28.1. klo 10-12).

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 31.1.2022.

 

Haku alkaa ja päättyy

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä.

Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle!

Sijainti: Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!