Kiinteistönhoitajia SOL Kiinteistöpalveluille

Moikka! 😊 Kiinnostaisiko sinua monipuolinen työ kiinteistöhuollon tehtävissä?

Etsimme sekä aloittelevia että kokeneempia KIINTEISTÖNHOITAJIA SOL Kiinteistöpalveluille  Ouluun vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. SOL Kiinteistöpalveluiden ammattiporukalta luonnistuu kaikki kiinteistönhuoltoon liittyvät tehtävät aina elinkaaripalveluista ulkoalueiden hoitoon. SOL Kiinteistöpalvelut on osa suurta perhelähtöistä SOL-konsernia.

Etsimme nyt useampia kiinteistönhoitajia työskentelemään monipuolisten kiinteistönhuollon työtehtävien parissa. Työ sisältää kerros-, rivi- ja luhtitalojen ja muiden asuinkiinteistöjen huoltamista, teknisiä huoltotöitä ja piha-alueen huoltotehtäviä. Asiakaskohteet sijaitsevat Oulussa ja työpäivät lähtevät aina SOL Kiinteistöpalveluiden toimipisteeltä Limingantullista. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin kello 7-15. Työllistyt suoraan SOL Kiinteistöpalveluille kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus on neuvoteltavissa kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Odotamme hakijalta aiempaa työkokemusta kiinteistönhoidosta, reipasta asennetta ja hyviä kädentaitoja. Etsimme sekä aloittelevia että kokeneita kiinteistönhoitajia, joten laita rohkeasti hakemusta tulemaan, olit sitten kokenut konkari tai kiinteistöhuollon nouseva tähti. B-ajokortti on pakollinen, mutta omaa autoa et tarvitse, sillä saat auton käyttöösi. Katsomme eduksi kiinteistönhoitajan ammattitutkinnon.

Työllistyessäsi SOL Kiinteistöpalveluille, työllistyt valtakunnallisen, luotettavan ja vakaan yrityksen palvelukseen. Saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon sekä smartum-liikuntasetelit.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan, työt alkavat marraskuun alussa!

Lisätietoja antaa:

Juha Moilanen, Aluepäällikkö, SOL Kiinteistöpalvelut, 0442420638

Petteri Korento, Palvelupäällikkö, SOL Kiinteistöpalvelut, 0406241762

Elli Tuominen, Henkilöstöasiantuntija, SOL Henkilöstöpalvelut, 0405302679 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0405302679
Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi
Sijainti: Oulu

Logo

Kiinteistönhoitajia SOL Kiinteistöpalveluille

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!