Kiinteistönhuollon asiantuntija

 

Oletko sinä Puolustuskiinteistöjen uusi kiinteistönhuollon asiantuntija?

Puolustuskiinteistöt on Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitos, jonka tehtävänä on tuottaa tilapalvelut Puolustusvoimille ja sen määrittämille kumppaneille.

Haemme kiinteistönhuollon asiantuntijaa Keski-Suomen alueelle Tikkakosken paikallisyksikköön. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

 

  1. Asiakkaasi ovat puolustusvoimien joukko-osastot ja yhteistyökumppanit.        
  2. Tehtäväsi on toimia kiinteistönhuollon asiantuntijana palvelualueellasi.        
  3. Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä kannustamme kehittymään alasi huippuosaajaksi.

 

Tulet työskentelemään vaativissa ja monipuolisissa kiinteistönhoidon tehtävissä asiakaskohteissamme. Toimipaikka on Jyväskylässä Tikkakoskella ja vastaat yksikön henkilöstön kanssa yhteistyössä huolto-ohjelman toteutuksesta sekä palvelupyyntöjen ja vikakorjausten hoitamisesta. Tehtävään sisältyy osallistuminen kehittämishankkeisiin ja hankintojen järjestämiseen sekä valmiuden ja varautumisen suunnitteluun. Esimiestyö kiinteistönhoitajille on isossa roolissa tehtäviäsi.

 

Otamme nykyisen osaamisesi huomioon ja tehtäväsi voi tarkentua rekrytoinnin aikana. Voit esimerkiksi toimia tehtävän ohessa erilaisten teknisten järjestelmien vastuuhenkilönä. Henkilöstömme on meille tärkeä, koulutamme sekä kannustamme uuden oppimiseen.

 

Hae meille kiinteistönhuollon asiantuntijaksi, jos sinulla on

 

  • aiempaa kokemusta kiinteistöjen huollosta ja kiinteistöhoidon ylläpitojärjestelmistä
  • palvelualtis asenne ja valmius uuden oppimiseen
  • tuloshakuinen toimintatapa ja hyvä organisointikyky
  • soveltuva AMK-koulutus tai vastaava tutkinto tai vähintään 5 vuoden kokemus alalta
  • esimieskokemus katsotaan eduksi.

 

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään turvallisuusselvitys.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistönhuoltopäällikkö Jarno Kovanen, p. 0294 83 2692 (tiedustelut arkisin klo 14.30-15.30).

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 11.12.2022.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Puolustuskiinteistöt

Vastaamme puolustushallinnon kiinteistöistä, niiden ylläpidosta ja palveluiden järjestämisestä kaikissa turvallisuustilanteissa. Valmius, varautuminen ja vastuullisuus ovat kaiken toimintamme keskiössä. Teemme tilaa tulevaisuudelle ja turvallisuudelle.

Puolustuskiinteistöt aloitti toimintansa 1.1.2021 Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitoksena. Puolustuskiinteistöihin keskitettiin puolustushallintoa palvelevat toiminnot ja palvelut Senaatti-kiinteistöistä ja Puolustushallinnon Rakennuslaitoksesta. Tavoitteena on yksinkertaistaa kumppanuusrakennetta puolustushallinnon kanssa ja mahdollistaa syvempi, strateginen kumppanuus.

Sijainti: Tikkakoski
Logo

Kiinteistönhuollon asiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!