Kiinteistöpäällikkö

 

Oletko sinä Puolustuskiinteistöjen uusi kiinteistöpäällikkö?

 

Puolustuskiinteistöt on Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitos, jonka tehtävänä on tuottaa tilapalvelut Puolustusvoimille ja sen määrittämille kumppaneille.

Haemme kiinteistöpäällikköä Keski-Suomen palvelualueelle. Toimit Rissalan paikallisyksikön kiinteistöpäällikkönä ja toimipisteesi sijaitsee Siilinjärvellä, Rissalassa. Miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

 

 1. Vastaat paikallisyksikön asiakassuhteiden hoitamisesta, budjetoinnista ja talousseurannasta sekä henkilöstöstä.        
 2. Pääset johtamaan kiinteistöjen ylläpitoa ja varmistamaan palvelutuotannon osalta onnistuneen asiakaskokemuksen tuottamisen tilojen käyttäjille.       
 3. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.

 

Kiinteistöpäällikkönä vastaat paikallisyksikön henkilöstöstä ja toiminnasta sekä kehittämisestä. Vastuullasi on taloudellisten tavoitteiden toteutuminen ja onnistuneen asiakaskokemuksen aikaansaaminen palvelutuotannon osalta.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

 

Hae meille kiinteistöpäälliköksi, jos sinulla on

 • teknisen alan AMK-tutkinto tai vastaava soveltuva tutkinto
 • vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
 • kiinteistöliiketoiminnan tuntemusta ja talousosaamista
 • hyvät esimies- ja johtamistaidot
 • kykyä oma-aloitteisuuteen, jämäkkyyteen, järjestelmällisyyteen, vastuullisuuteen, luottamuksellisuuteen, joustavuuteen
 • hyvät vuorovaikutustaidot
 • hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot
 • hyvä osaaminen esim. Microsoft Office-työkaluista ja halu oppia uusi tietojärjestelmiä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Janne Pakarinen, puh. 0294 832 400 (soittoajat 20.1. klo 10-11, 25.1. klo 12-14 ja 26.1. klo 12-14).

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 31.1.2023.

 

Haku alkaa ja päättyy

Puolustuskiinteistöt

Vastaamme puolustushallinnon kiinteistöistä, niiden ylläpidosta ja palveluiden järjestämisestä kaikissa turvallisuustilanteissa. Valmius, varautuminen ja vastuullisuus ovat kaiken toimintamme keskiössä. Teemme tilaa tulevaisuudelle ja turvallisuudelle.

Puolustuskiinteistöt aloitti toimintansa 1.1.2021 Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitoksena. Puolustuskiinteistöihin keskitettiin puolustushallintoa palvelevat toiminnot ja palvelut Senaatti-kiinteistöistä ja Puolustushallinnon Rakennuslaitoksesta. Tavoitteena on yksinkertaistaa kumppanuusrakennetta puolustushallinnon kanssa ja mahdollistaa syvempi, strateginen kumppanuus.

Sijainti: Siilinjärvi
Logo

Kiinteistöpäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!