Kiinteistösihteeri

Isännöintiliiga jatkaa kasvamista ja vahvistaa organisaatiotaan! Oletko sinä etsimämme KIINTEISTÖSIHTEERI Hyvinkäälle?

 

Isännöintiliiga Oy syntyi yrittäjä Juho Ojanperän ajatuksesta tarjota laadukasta ja tehokasta isännöintipalvelua. Perheyritystausta ja pitkä kokemus kiinteistöalalta kypsyttivät ajatuksen isännöintitoimistosta, joka on alan edelläkävijä ja tarjoaa laadukasta, eli oivallista isännöintiä. Tänä päivänä Isännöintiliiga palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti ja pääpaikka sijaitsee Hyvinkäällä.

Tässä tehtävässä toimit yhteistyössä isännöitsijöiden ja asiantuntijoidemme kanssa luoden arvoa kiinteistöalan asiakkaillemme vuokra-, osto-, ja lainareskontran sekä asiakaspalvelun kautta. Asiakkainasi ovat taloyhtiöiden osakkeenomistajat ja asukkaat, joille toimit arjen sujuvoittajana, sekä taloyhtiöiden isännöitsijät, joiden kanssa huolehdit mm. perintätoimista, osakeluettelomerkinnöistä tai vaikkapa vesilaskutuksien toteuttamisesta.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa kaupallista koulutusta ja halua menestyä tehtävässä. Olet joustava, yhteistyökykyinen ja tartut tehtävien hoitoon itsenäisellä otteella. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. Osaat hyödyntää nykyaikaisia toimintatapoja ja tietotekniikkaa. Olet halukas oppimaan uutta ja sisäistät nopeasti uusia asioita.

 

Miksi hakisit Isännöintiliigalle?

 • Arvostamme monimuotoisuutta ja osallisuutta. Pyrimme luomaan kannustavan ja osallistavan työympäristön, jossa jokainen voi menestyä.
 • Yrityksemme on sitoutunut tekemään positiivisen vaikutuksen, ja työntekijämme ovat intohimoisia työssään.
 • Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen, jotta voit oppia ja kehittyä urallasi.
 • Meillä on vahva tiimi omistautuneita ja lahjakkaita ihmisiä, jotka ovat sitoutuneet huippuosaamiseen ja parempaan tekemiseen.
 • Yrityksemme tarjoaa kilpailukykyiset palkat ja edut.
  • Kulttuuri- ja liikuntaetu
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Alan osaavimmat ja mukavimmat työkaverit
  • Tulospalkkaus
  • Laaja työterveyshuolto

 

Kaiken kaikkiaan yrityksessämme työskentely voi tarjota sinulle mahdollisuuden olla osa jotain erityistä ja olla mukana tekemässä asioita paremmin.

Haku tehtävään päättyy 3.12. Tehtävä on vakituinen ja täytetään rekrytointitoimeksiantona Eezyn hoitaessa prosessin. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Jätä tietosi hakujärjestelmään riittävien taustatietojesi ja osaamistietojesi sekä palkkatoiveen kera. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezyltä Iris Huttula, 050 525 4882

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Isännöintiliiga Oy

 

Sijainti: Hyvinkää
Logo

Kiinteistösihteeri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!