Kiinteistötyöntekijä / Timpuri

Koskisen Oyj:n tytäryhtiö Kosava-Kiinteistöt Oy hakee Järvelään

Kiinteistötyöntekijää / Timpuria  

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen reipasta ja oma-aloitteista kiinteistötyöntekijää. Tehtäviin kuuluvat kiinteistöhuollon tehtävät kuten pihatyöt, kiinteistöjen kunnossapito sekä pienimuotoiset timpurin työt.

Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, toimeen tarttuva sekä tarvittaessa joustava. Työ on pääsääntöisesti itsenäistä, mutta myös tiimityö sujuu sinulta. Sinulla ei ole terveydellistä estettä toimia fyysisessä työssä ajoittain pölyisessä työympäristössä. Olet vähintään 18 vuoden ikäinen turvallisuusmääräysten vuoksi. Tehtävässä edellytetään kiinteistötraktorin ajotaitoa. Aiempi kokemus kiinteistöhuollosta katsotaan eduksi.

Työtä tehdään päivävuorossa.

Meillä pääset työskentelemään mukavassa ja reilussa työporukassa. Kaikkiin työtehtäviin järjestämme kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen ammattitaitoisten koskislaisten toteuttamana. Ja sitten pääsetkin jo työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Lisätietoja tehtävästä:

Kiinteistönhuollon työnjohtaja Lasse Kemppainen

puh. 040 553 4391 arkisin klo 8-15

Laita vapaamuotoiset hakemukset sekä CV  31.01.2022 mennessä. Toimi kuitenkin pian, koska paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy

Koskisen

Meitä Koskislaisia on jo yli 900. Meitä yhdistää hyvä yhteistyö ja usko omiin kykyihimme sekä rohkeus uuden luomiseen.  Meillä on tapana tehdä parhaamme joka päivä – turvallisesti ja laadusta tinkimättä.

Koskisen on suomalainen puutuoteteollisuuden edelläkävijä. Meillä on pitkät perinteet asiakaslähtöisessä puutuotteiden valmistuksessa. Käsissämme puusta jalostuu aikaa kestäviä tuotteita, joihin hiili sitoutuu vuosikymmeniksi.

Olemme alueemme merkittävä työllistäjä ja hyvinvoinnin edistäjä Päijät-Hämeessä Järvelässä, jossa saha- ja levyteollisuuden yksikkömme sijaitsevat. 

Meillä henkilöstön hyvinvointi ja sen kehittäminen on ykkösjuttu. Panostamme osaamisen kehittämiseen mm. oppisopimuskoulutusta aktiivisesti hyödyntämällä. Työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille aivan ensiarvoisen tärkeää.  Kun henkilöstö voi hyvin, ovat myös edellytykset kannattavalle, tuottavalle ja pitkäikäiselle toiminnalle varmalla pohjalla.

Sijainti: Tehdastie 2, Järvelä
Logo

Kiinteistötyöntekijä / Timpuri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!