Kirjanpitäjä Pieksämäelle, Kuntalaskenta Oy

Viihdytkö eläväisessä tilitoimistoympäristössä? Nautitko itsenäisestä työstä, jossa pääsee hoitamaan suuria kokonaisuuksia ja monipuolisia työtehtäviä? Onko kunta-alan talolushallintopalvelut sinulle tuttua? Kaipaatko työpaikkaa, jossa työskentely onnistuu myös etänä kotitoimistolla?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kuntalaskenta Oy:lle toiminnan laajentumisen vuoksi kokenutta

tilinpäätöstaitoista taloushallinnon ammattilaista

vakituiseen työsuhteeseen kunta-alan taloushallinnon tiimiin.

”Kuntalaskenta tarjoaa digitaalisia talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja ja kehittämiskonsultointia julkisyhteisöille ympäri Suomen. Meitä on 20 talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaista, joilla on vankka kunta-alan työkokemus ja osaaminen. Olemme osa Administer-konsernia, mikä takaa palveluillemme valtakunnallisen osaajaverkoston tuen ja korkealuokkaiset taloushallinnon järjestelmät. Luottoluokituksemme on AAA ja olemme Luotettava kumppani (Tilaajavastuu).”

Tehtäviisi kuuluu

Vastaat tehtävässäsi asiakkaidemme taloushallintopalveluista. Tehtäviisi kuuluvat ulkoiseen laskentaan liittyvät tehtävät, kuten kirjanpito, tilinpäätökset sekä viranomaisilmoittaminen.

Mitä odotamme Sinulta

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta (KLT-tutkinto katsotaan eduksi) ja vankkaa kokemusta kirjanpidosta. Etusijalle laitamme hakijat, joilta löytyy kuntasektorin taloushallinnon osaamista. Tilinpäätöstaito on välttämättömyys työssä menestymisen kannalta. Työskentelet itsenäisesti ja erityisvahvuutesi ovat huolellisuus ja tarkkuus. Kirjanpitäjänä tunnistat asiakkaiden arjessa kehitettäviä asioita ja tuot rohkeasti omat kehitysehdotuksesi esille. 

Mitä tarjoamme Sinulle

Tulet työllistymään kasvavaan ja vakavaraiseen yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Kuntalaskennan toimipiste sijaitsee Pieksämäellä, mutta sinun työpisteesi voi sijaita missä päin Suomea tahansa, sillä tässä tehtävässä on etätyömahdollisuus.Työpisteesi voidaan sijoittaa myös Administerin toimipisteisiin, joita löytyy lukuisia ympäri Suomen. Palkkaus määräytyy kokemuksen mukaan (Avaintes), ja lisäksi sinulla on käytössäsi liikunta-kulttuurietu, lounasetu, tuettu hierontaetu ja lakisääteinen työterveyshuolto. Käytössäsi on myös liukuva työaika ja sinulla mahdollisuus suorittaa esimerkiksi KLT-tutkinto työn ohella. Työnantaja pitää huolen henkilöstön jaksamisesta esim. erilaisten tyky- ja virkistyspäivien muodossa.

Haluatko lisätietoja?

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa liiketoimintajohtaja Tari Sollalle, p. +358 40 8497981 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö tari.solla@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Kirjanpitäjä Pieksämäelle, Kuntalaskenta Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!