Kirjanpitäjä, Siilinjärvi

Miltä kuulostaisivat monipuoliset ja vastuulliset taloushallinnon tehtävät vakavaraisessa perheyrityksessä? 

Olemme 70-vuotias, kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Luja-yhtiöihin kuuluvat Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy. Konsernimme liikevaihto on yli 800 miljoonaa euroa työllistäen yli 1700 työntekijää 33 paikkakunnalla.  

Haemme nyt Lujabetonin pääkonttorille Siilinjärvelle 

KIRJANPITÄJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan mahtavaa kymmenhenkistä taloustiimiämme. 

Monipuoliseen tehtäväkenttääsi kuuluvat kirjanpidon tehtävät, tilinpäätöksen laadintaan osallistuminen sekä raportointi ja muu taloudellisen tiedon tuottaminen eri tahoille. Pääset myös osallistumaan talouden prosessien ja tietojärjestelmien kehittämiseen. Taloustiimissä toimimme tiiviisti yhteistyössä vastuita jakaen, toisiamme tukien ja aina tarvittaessa tuuraten. Tehtävässä toimit yhteistyössä johdon, tuotannon, myynnin ja muiden tukiorganisaatioidemme kanssa.

Jos sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus, kokemusta kirjanpidon tehtävistä ja kipinää edelleen kehittyä talouden osaajana, sopisit tiimiimme hienosti! Toimit sujuvasti erilaisten tietojärjestelmien parissa ja sinulle on luontevaa toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa, lisäksi katsomme eduksi verotuksen monipuolisen osaamisen. Toivomme myös aitoa kiinnostusta oppia ja ymmärtää Lujabetonin prosesseja, tuotteita ja liiketoimintaa kokonaisuutena.

Tärkeän työpanoksesi vastapainoksi me huolehdimme työhyvinvoinnistasi ja tarjoamme joustavat työskentelymahdollisuudet, hyvät henkilöstöedut sekä parhaat työkaverit. Työnantajana Lujabetoni on vakaa ja turvallinen. Panostamme merkittävästi hyvään johtamiseen ja henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. 

Lisätietoa tehtävästä ja Lujabetonista työnantajana saat Talousjohtaja Jukka Vehviläiseltä, p. 044 585 2070. Parhaiten tavoitat Jukan tiistaina 19.9. klo 10.00-15.00, perjantaina 22.9. klo 14.00-16.00 tai tiistaina 26.9. klo 9.00-12.00. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lujabetoni

Lujabetoni suunnittelee, valmistaa ja asentaa rakennuselementtejä, valmisbetonia ja infratuotteita Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on 200M€ ja se työllistää 1000 henkilöä 27:llä tehtaallaan. Lujabetonin strateginen tahtotila on olla toimialansa Vahvin Betoniosaaja. Tämän mahdollistaa toimialan aktiivisin asiakastyöskentely, paras betoniosaaminen sekä parhaat betonituotteet ja –ratkaisut. 

Lujabetonin toiminnan kivijalat ovat Lujissa arvoissa, jotka yhdessä vahvan taseen, kattavan tehdasverkoston, laajan tuoteportfolion sekä osaavan henkilöstön kanssa luovat vahvan perustan menestykselle. Tavoitteitamme kohti menemme jatkuvalla kehitystyöllä, jota ohjaavat rakentavien asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, kestävä kehitys sekä betonirakentamisen tuotteistaminen tehdasvalmiiksi kerrostaloratkaisuiksi. Panostamme merkittävästi henkilöstömme hyvinvointiin, esihenkilötyöhön, työturvallisuuteen ja osaamispääoman kasvattamiseen tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Puhelin: 020 789 5500
Sähköposti: tyohakemukset@luja.fi
Sijainti: Harjamäentie 1, Siilinjärvi

Logo

Kirjanpitäjä, Siilinjärvi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!