Kirjelajittelijoita, joulusesonkiin

SOL Logistiikkapalvelut Oy
Vanha Talvitie 19 A, Helsinki
Haemme nyt asiakkallemme kirjelajittelijoita joulusesongin yövuoroihin.
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Kaipaatko lisätienestiä opintojen ohelle tai muuten vaan pientä irtiottoa arjesta? Meillä on sinulle juuri sopiva työpaikka!

Etsimme asiakkaallemme joulusesonkiin

KIRJELAJITTELIJOITA 

Työ on pääsääntöisesi kirjeiden lajittelua, mutta saattaa sisältää myös muita vastaavanlaisia tehtäviä. Työtehtävissä pärjääminen ei edellytä aiempaa osaamista, tarvitset mukaasi vain reippaan asenteen ja iloisen joulumielen! Jokaiseen työtehtävään on kattava perehdytys. Lisäksi tehtävään valituilta edellytetetään joko suomen- tai englannin kielitaitoa, sekä 18 vuoden ikää.

Työpaikka sijaitsee Helsingin Ilmalassa. Sesongin aikana kohde on avoinna viikon jokaisena päivänä ja työtä tehdään yövuorossa (klo 22.30-06.30).

Työt alkaa sopimuksen mukaan loppuvuodesta marras- tai joulukuussa. 

Palkka: 10,13 €/tunti + 2 €/tunti yölisä

Mikäli kiinnostuit tehtävistä, jätä hakemus heti, sillä haastattelut aloitamme heti ja paikkoja täytetään tehtäviin sopivien henkilöiden löydyttyä. 

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Logo

Kirjelajittelijoita, joulusesonkiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!